Η πιο …«αγαπημένη» παρέα του Survivor! (video)

13:52 6/4/2017 - Πηγή: iPop

Αυτό το άρθρο απευθύνεται σε όλους εσάς που παρακολουθείτε το Survivor! Όλους εσάς, που υποστηρίζετε είτε τους μαχητές είτε τους διάσημους. Σας έχω ένα quiz,αλήθεια ποια πιστεύετε ότι είναι η πιο «αγαπημένη» παρέα του Survivor;

Μην ζορίζεστε να απαντήσετε, το ξέρω είναι δύσκολη η επιλογή μίας που όλοι είναι τόσο …αγαπημένοι μεταξύ τους!

Την απάντηση στην ερώτηση μου αυτή, την έχει ένα video που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα social media.

Και φυσικά όπως

ήταν αναμενόμενο κερδίζει η ομάδα των….. Διάσημων!!

Για άλλη μια φορά φίλες και φίλοι, οι δυναμικοί αυτοί παίκτες κερδίζουν αλλά με όπλα την «ειλικρίνεια» τους, τον «αλληλοσεβασμό» που δείχνουν ο ένας στον άλλον από την αρχή του παιχνιδιού καθώς για τα ξεκάθαρα λόγια τους.

Η ομάδα των διάσημων, δεν συμπεριλαμβάνει κλίκες καθώς είναι η πιο δεμένη ομάδα!Την ενώνει ένας κοινός σκοπός.

Είναι όλοι στο παιχνίδι φυσικά για να κερδίσουν εμπειρίες και με τίποτα το χρηματικό έπαθλο! Για δείτε το πρώτο επεισόδιο και θα με θυμηθείτε.

Ο κάθε παίκτης σέβεται τα ελαττώματα του άλλου και τις αδυναμίες του και με ομαδικές συζητήσεις προσπαθεί να επιλύσει ότι πρόβλημα προκύψει.

Εννοείται οι νίκες τους οφείλονται στο αίσθημα της ομαδικότητας που τους διακατέχει και όχι φυσικά στο να αποκτήσουν μεγαλύτερο μέσο όρο από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους έτσι ώστε να μην ψηφιστούν στον Συμβούλιο αποχώρησης (στο οποίο και πάντα ψηφίζουν με αγωνιστικά κριτήρια και όχι με προσωπικές συμπάθειες!)

Αυτή είναι ομάδα:

Όπου ο πιο αγαπημένος παίκτης του κοινού ο Στέλιος Χανταμπάκης μαζί με τον καλό του φίλο Λάμπρο Χούτο, βάζουν το ατομικό τους συμφέρον στην άκρη και έχουν καλές σχέσεις με όλα τα μέλη της ομάδας τους, ειδικά με τον πρώην συμπαίκτη τους Γιάννη Σπαλιάρα ο οποίος τους πειράζει συχνά.

Από την άλλη δεν επικρίνει κανένας τις αρχηγικές τάσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος και τα πηγαίνει εξίσου καλά με τους συμπαίκτες του ειδικά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία του έχει μία μικρή αδυναμία όπως έχουμε αντιληφθεί όλοι..

Σεβασμός υπάρχει και από την πιο γρήγορη παίκτρια της ομάδας την Λάουρα Νάργες, την οποία και ανταγωνίζεται συνεχώς ο πιο γρήγορος παίκτης από την ομάδα των μαχητών Μάριος Ιωαννίδης , καθώς γνωρίζει ότι είναι μία δυνατή αντίπαλος.

Στην συνέχεια, η πιο ήρεμη παίκτρια από τους διάσημους η Ειρήνη Παπαδοπούλου βοηθάει τους συμπαίκτες της όταν την έχουν ανάγκη καθώς τους εκτιμάει αφάνταστα και γνωρίζει την αυθεντικότητα του χαρακτήρα τους.

Βέβαια σε κάθε ομάδα υπάρχει και το απολωλό πρόβατο. Στην ομάδα των διάσημων μιλάμε για τον Γιάννη Σπαλιάρα ο οποίος και δεν τσακωνόταν ποτέ με κανέναν γιατί είχε σκοπό να τους βάλει όλους στην κλίκα του με σκοπό να κερδίσει το παιχνίδι αλλά έλα που η ομάδα του τον κατάλαβε και τον χάρισε στους μαχητές..

Δείτε το video και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ !

Posted by Μπανκς on Dienstag, 21. März 2017

Ελπίζουμε να γελάσετε όπως και εμείς!

The post Η πιο …«αγαπημένη» παρέα του Survivor! (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα