Η Selena Gomez βάζει τέλος στα social media προστατεύοντας την ψυχική της υγεία

14:46 20/8/2021 - Πηγή: iPop

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και τα social media επιδείνωσαν την ψυχική της κατάσταση. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο η Selena Gomez αποφάσισε να απομακρύνει το κινητό από τη ζωή της και τους λογαριασμούς της τους διαχειρίζεται, πλέον, η βοηθός της. Όπως αποκάλυψε και η ίδια, δε γνωρίζει ούτε τον κωδικό της στο Instagram κι εμείς θέλουμε να της κάνουμε μια

τεράστια αγκαλιά!

Στο αμερικανικό Elle, στο πλαίσιο μιας συνέντευξής της, η Selena μίλησε ανοιχτά για την άγνωστη πλευρά της, αποκάλυψε πώς είναι να μεγαλώνεις μπροστά από τις κάμερες και εξήγησε ποιος είναι, τελικά, ο σκοπός της ζωής της.

Selena Gomez και social media: Μια σχέση που έχει λήξει εδώ και χρόνια

“Όταν ήμουν μικρότερη, πούλησα την ζωή μου στην Disney. Έκανα το ένα λάθος μετά το άλλο και όλοι με περίμεναν στην γωνία. Η ζωή μου είχε βγει στην δημοσιότητα ήδη από πολύ νωρίς και η ψυχική μου υγεία κρεμόταν από μια πολύ λεπτή κλωστή. Ένιωθα σαν αντικείμενο, με αηδίαζα”, ανέφερε η Selena Gomez, η οποία τελικά το 2018 διαγνώστηκε κι επίσημα με διπολική διαταραχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Μέσα στην προσπάθειά της να ανακτήσει την ψυχική της υγείας, επέλεξε να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφήσει πίσω τα social media. Όπως αποκάλυψε, το 2017, μόλις άρχισε να συνειδητοποιεί ότι αυτή η “εικονική πραγματικότητα” επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον ψυχισμό της, ζήτησε από την βοηθό της να της αλλάξει τον κωδικό στο Instagram και να το διαχειρίζεται εκείνη.

“Δεν έχω το Instagram καν κατεβασμένο στο κινητό μου, οπότε δεν μπαίνω σε πειρασμό. Ξαφνικά, έμαθα πώς να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Ήταν ενοχλητικό, στο παρελθόν θα περνούσα ώρες κοιτάζοντας τις ζωές των άλλων. Με έπιανα να χαζεύω μέχρι και δύο χρόνια πριν σε πολλά προφίλ και μετά συνειδητοποιούσα ότι πρόκειται για ανθρώπους, που δεν γνώριζα καν”, εξήγησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Πλέον, όπως παραδέχτηκε, νιώθει τεράστια ανακούφιση, που απλά αφήνει το κινητό της κάτω, χωρίς να ενδιαφέρεται τι κάνουν αυτοί οι 150 εκατ. άνθρωποι, που υπάρχουν μέσα σε αυτό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Selena Gomez βάζει τέλος στα social media προστατεύοντας την ψυχική της υγεία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Selena Gomez,