Αδέρφια Αντετοκούνμπο: Δωρεά στους πυρόπληκτους το 50% των εσόδων του e-shop τους

13:32 20/8/2021 - Πηγή: iPop

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο θα διαθέσουν για την ανακούφιση των πυρόπληκτων το 50% των εσόδων από το e-shop που διατηρούν, το «Antetokounbros Shop -We are all Bros».

Το ανθρώπινο πρόσωπό του δείχνει για άλλη μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του, καθώς αποφάσισε να στηρίξει εμπράκτως τους πυρόπληκτους. 

Μια κίνηση γεμάτη ανθρωπιά από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο:

Πριν από λίγο με ανάρτησή του σε Instastory ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

ενημέρωσε ότι πρόκειται να διαθέσουν το 50% από τα έσοδά του e-shop τους για τους πυρόπληκτους στη χώρα, από τις φωτιές σε Εύβοια, Αττική και Πελοπόννησο. Μπορεί να βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αφού σύντομα η σύζυγός του Mariah Riddlesprigger, θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ωστόσο παρακολουθεί στενά τι συμβαίνει στη χώρα με τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε τα τρόπαια του NBA στην Ακρόπολη!

«Είμαστε όλοι αδέρφια. Το 50% των εσόδων από το e-shop θα γίνουν δωρεά σε εκείνους που επλήγησαν από τις φωτιές στην Ελλάδα» ανέφερε η «αφίσα» που ανέβασε ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ.

Instagram

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στην Βαρυμπόμπη προσέφερε δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία, σε πολίτες που κάηκαν τα σπίτια τους κι έχασαν τις περιουσίες τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αδέρφια Αντετοκούνμπο: Δωρεά στους πυρόπληκτους το 50% των εσόδων του e-shop τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα