Αυτά είναι τα πιο ακριβά νυφικά των celebrities όλων των εποχών

20:01 19/8/2021 - Πηγή: iPop

Κάθε νύφη έχει ένα όνειρο για την ημέρα του γάμου της: Να είναι μοναδική. Αυτό επιχείρησαν και οι διάσημες κυρίες του εξωτερικού ανεξάρτητα από τον χώρο που προέρχονταν. Είτε πρόκειται για ηθοποιούς, είτε για πριγκίπισσες, είτε για αθλήτριες όλες ήθελαν η εμφάνιση τους στην τελετή να μείνει χαραγμένη στην μνήμη των καλεσμένων αλλά και όλου του κόσμου. Και πως αλλιώς θα το κατάφερναν αυτό εάν όχι με ένα φαντασμαγορικό νυφικό. Αυτά είναι

τα 8 πιο ακριβά νυφικά διάσημων γυναικών που έχουν μείνει στην ιστορία για την λάμψη και την τιμή τους.

Τα ακριβά νυφικά διάσημων γυναικών ανά τον κόσμο

Serena Williams

Η διάσημη αθλήτρια του τένις παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της φορώντας ένα νυφικό αξίας 2,622,945 λιρών. Πρόκειται για ένα φόρεμα Alexander McQueen με τεράστια φούστα και λαμπερά κοσμήματα XIV Karats Η ίδια δήλωσε για την επιλογή της: “Πετούσα στο Λονδίνο για να συναντηθώ με τη Σάρα και κατέληξα να ερωτευτώ τη σιλουέτα του νυφικού, που είναι εντελώς αντίθετο από αυτό που πίστευα ότι θα επέλεγα για τον εαυτό μου. Μου άρεσε η ιδέα να φορέσω ένα πραγματικά φαντασμαγορικό φόρεμα και αποδείχθηκε ότι ήταν ένα απίστευτα ιδιαίτερο κομμάτι”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams)

Victoria Swarofski

Ποια άλλη θα μπορούσε να φορέσει νυφικό εκατομμυρίων από την Victoria Swarofski, την βασίλισσα των ακριβών κοσμημάτων. Η ιδιοκτήτρια του κολοσσού επέλεξε για την ωραιότερη μέρα της ζωής της ένα νυφικό αξίας 1,412,381 λιρών σχεδιασμένο από τον Michael Cinco το οποίο είχε 500.000 κρύσταλλα και ζύγιζε περίπου 100 κιλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Swarovski (@victoriaswarovski)

Kate Midlenton

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξε επίσης ένα διαχρονικό σχέδιο που φυσικά απαιτούσε εξίσου υψηλό κόστος. Σχεδιασμένο από τη Sarah Burton για τον Alexander McQueen, το φόρεμα της Kate Middleton κόστισε 325,176 λίρες. Ένα μοναδικό φόρεμα από χειροποίητη δαντέλα, με λαιμόκοψη V, κορσέ με 58 κουμπιά καλυμμένα με μετάξι gazar, οργάντζα διάστικτη στην πλάτη της και μια φούστα από λευκό και σατέν τούλι διακοσμημένη με δαντέλα Cluny.

ANWAR HUSSEIN/GETTY

Η Meghan Markle και η Kate Middleton είναι και επίσημα οι νύφες της δεκαετίας. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα παραμυθένια νυφικά τους!

Kim Kardashian West

Η εκατομμυριούχος της διάσημης οικογένειας δεν θα μπορούσε να επιλέξει κάτι λιγότερο για τον γάμο της με τον Kanye West. H Kim Kardashian συνεργάστηκε με τον Riccardo Tisci του οίκου Givenchy και το αποτέλεσμα ήταν ένα mermaid μακριμάνικο νυφικό από floral δαντέλα που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη ενώ το σύνολο ολοκλήρωνε ένα πολύ λεπτό και μακρύ πέπλο. Το νυφικό – υπερπαραγωγή της σταρ κόστισε 374,742 λίρες.

flickr

Grace Kelly

Ο ιστορικός γάμος της Grace Kelly με τον πρίγκιπα Ranier απαιτούσε ένα φόρεμα αντάξιο του σκηνικού του καθεδρικού ναού και ενός τηλεοπτικού κοινού των 30 εκατομμυρίων. Σχεδιασμένο από τη βραβευμένη με Όσκαρ ενδυματολόγο, Helen Rose, το φόρεμα της πριγκίπισσας είχε χιλιάδες μαργαριτάρια ραμμένα στο χέρι, δαντέλα 125 ετών από τις Βρυξέλλες κατασκευασμένο από 10 ξεχωριστά κομμάτια, ένα σχέδιο που κόστισε £44,964 το 1956 ενώ σήμερα η τιμή του φτάνει τις 429,638 λίρες.

Η ανιψιά της Πριγκίπισσας Diana Λαίδη Kitty Spencer παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό Dolce & Gabbana

flickr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτά είναι τα πιο ακριβά νυφικά των celebrities όλων των εποχών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα