Η Jane Fonda πάγωσε τους πάντες- Αποκάλυψε πως την βίασαν όταν ήταν μικρή (Photos)

10:12 3/3/2017 - Πηγή: iPop

Τους πάντες πάγωσε με τις αποκαλύψεις της η διάσημη ηθοποιός, Jane Fonda. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε σε συνέντευξη της, μόλις ήταν μικρή υπέστη βιασμό. Μάλιστα εξομολογήθηκε, πως για χρόνια ένιωθε υπαίτια για το τραγικό αυτό συμβάν και υπογράμμισε, ότι έχει χάσει αρκετές δουλειές, επειδή δεν είπε «ναι» σε προκλητικές προτάσεις που της έκαναν.

Η 79χρονη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της με στόχο να αφυπνίσει το κοινό και να μεταφέρει το δικό της κοινωνικό μήνυμα σε όλες της γυναίκες, δήλωσε,

πως σε μικρή ηλικία έπεσε θύμα βιασμού.

Σε συνέντευξη της στην ηθοποιό Brie Larson στην εκπομπή «Net-A-Porter» η ηθοποιός έστειλε το δικό της μήνυμα για τον φεμινισμό και υπογράμμισε:

Για να σας δώσω να καταλάβετε πόσο η πατριαρχεία επηρεάζει και επιβάλλεται στο γυναικείο φύλο. Με έχουν βιάσει, έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήμουν παιδί. Πάντα πίστευα ότι αυτό είναι δικό μου λάθος. Νόμιζα ότι δεν έκανα ή δεν είπα το σωστό πράγμα

Μάλιστα εξήγησε, πως ο λόγος για τον οποίο αποκαλύπτει το τρομερό συμβάν το οποίο έζησε, είναι για να πει στις νέες κοπέλες να μην φοβούνται και τόνισε:

Μιλάω για νέα κορίτσια που πέφτουν θύματα βιασμού και δεν γνωρίζουν καν ότι είναι βιασμός. Σκέφτονται θα πρέπει να έγινε γιατί είπα όχι με λάθος τρόπο; Μου πήρε 60 χρόνια για να μάθω να λέω το σωστό «όχι»

Η Jane Fonda μίλησε για τις σχέσεις της με το αντρικό φύλλο εξηγώντας:

Με το πέρασμα του χρόνου επέλεξα να είμαι ο εαυτός μου και δεν προσπαθώ να αλλάξω για να είμαι αρεστή σε έναν άντρα. Μεγάλωσα με την αρρώστια του να ικανοποιώ και να ευχαριστώ. Τώρα πια τέλος. Δεν το κάνω

Στο τέλος μάλιστα της συνέντευξης εξομολογήθηκε δημόσια, πως έχει απολυθεί από δουλειά επειδή δεν ενέδωσε στις ανήθικες προτάσεις του αφεντικού της.

photos:WABE, dailymail.com

The post Η Jane Fonda πάγωσε τους πάντες- Αποκάλυψε πως την βίασαν όταν ήταν μικρή (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα