Mike Pence α λα Hillary Clinton- O Αντιπρόεδρος χρησιμοποιούσε προσωπικό email

09:24 3/3/2017 - Πηγή: iPop

Στα χνάρια της… Hillary Clinton φαίνεται πως βάδισε ο Mike Pence, αφού αποκαλύφθηκε ότι όσο ήταν Κυβερνήτης χρησιμοποιούσε προσωπικό email για την άσκηση των επίσημων καθηκόντων του, κάτι το οποίο είχε κάνει στο παρελθόν και η Hillary, ούσα ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.

Η είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας Indianapolis Star κι

αναφέρεται στην περίοδο κατά την οποία ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος ήταν κυβερνήτης της Πολιτείας της Ιντιάνας.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Mike Pence συζητούσε μέσω του email του κρίσιμα ζητήματα αλλά και θέματα εθνικής ασφαλείας. Ο λογαριασμός του παραβιάστηκε, όμως, το περασμένο καλοκαίρι από hackers.

Τα emails φέρεται να παραδόθηκαν στην Indianapolis Star μετά από αίτημά της προς τις αμερικανικές Αρχές ότι ο Pence επικοινωνούσε μέσω του λογαριασμού του στην AOL με συνεργάτες του για διάφορα θέματα. Τα εν λόγω θέματα ποίκιλαν από τις ασφαλείς πόρτες στην κατοικία του κυβερνήτη μέχρι και την αντίδραση της Πολιτείας σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Το δημοσίευμα αναφέρει, τέλος, πως ο νόμος στην Πολιτεία δεν απαγορεύει στους δημόσιους λειτουργούς της Πολιτείας να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους emails κατά την άσκηση των επίσημων καθηκόντων τους.

The post Mike Pence α λα Hillary Clinton- O Αντιπρόεδρος χρησιμοποιούσε προσωπικό email appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα