Η Gigi Hadid στο εξώφυλλο του πρώτου Vogue Arabia φορώντας μαντήλα- Photo

12:14 2/3/2017 - Πηγή: iPop

H Vogue άνοιξε και επίσημα τα φτερά της για τη Μέση Ανατολή και στο πρώτο της εξώφυλλο αποφάσισε να φιλοξενήσει το διάσημο μοντέλο, Gigi Hadid.

Η εντυπωσιακή Gigi φοράει την μαντήλα της και μαγεύει τους πάντες με το σαγηνευτικό βλέμμα της αποδεικνύοντας, πως τα μάτια είναι ο καθρέφτης της γυναικείας ψυχής.

Το διάσημο μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το εξώφυλλο και έγραψε:

Πιστεύω ότι το πιο όμορφο πράγμα με

το να βρίσκεσαι στη διεθνή Vogue είναι ότι μπορούμε να γιορτάζουμε και να μοιραζόμαστε τις διαφορετικές κουλτούρες με τον κόσμο. Ούσα μίση Παλαιστίνια, είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι στο πρώτο εξώφυλλο της Vogue Arabia και ελπίζω το περιοδικό να δείξει μια διαφορετική πτυχή της βιομηχανίας της μόδας που θέλει να συνεχίζει να αποδέχεται, να γιορτάζει και να αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους και τα έθιμα και να κάνει τον καθένα να νιώθει ότι σχετίζεται με εικόνες και στιγμές μόδας

I think the beautiful thing about there being international Vogue's is that, as a fashion community, we are able to celebrate, and share with the world, different cultures. Being half-Palestinian, it means the world to me to be on the first-ever cover(s) of @voguearabia, and I hope that this magazine will show another layer of the fashion industry's desire to continue to accept, celebrate, and incorporate all people & customs and make everyone feel like they have fashion images and moments they can relate to… & learn and grow in doing so. ❤ Thank you @deenathe1st for your vision and for having me on this cover… by the incredible @inezandvinoodh – so much love.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Mar 1, 2017 at 9:11am PST


Να σημειώσουμε, πως στη συγκεκριμένη Vogue εκτός από το εντυπωσιακό εξώφυλλο μια ακόμα πινελιά γοητείας δίνει και η ύπαρξη «βασιλικού» αίματος. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα αρχισυντάκτρια της έκδοσης θα είναι είναι η πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας, Deena Aljuhani Abdulaziz.

The post Η Gigi Hadid στο εξώφυλλο του πρώτου Vogue Arabia φορώντας μαντήλα- Photo appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Gigi Hadid, Vogue Arabia,- Photo