Για «χάος» στα Oscars κάνει λόγο ο Donald Trump

10:59 28/2/2017 - Πηγή: iPop

O Trump μας έχει συνηθίσει τώρα τελευταία να επεμβαίνει παντού και έχει άποψη για όλα. Αυτή τη φορά, όμως, αποφάσισε να επέμβει και στα Oscars, μιλώντας για «χάος» στα βραβεία και λάθη, τα οποία οφείλονται, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος στο γεγονός ότι οι αστέρες έχουν απορροφηθεί από την πολιτική και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να στραφούν εναντίον του και έτσι αφήνουν στην άκρη τα διάσημα βραβεία.

Ήταν τόσο επικεντρωμένοι στην πολιτική που δεν έλεγχαν πλέον τα πράγματα στο τέλος

Αυτήν την δήλωση φαίνεται πώς έκανε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ,

στον ακροδεξιό ιστότοπο Breitbart News, τον οποίο διηύθυνε μέχρι πρόσφατα ο σύμβουλός του Stephen K. Bannon.

Σε αυτές τις δηλώσεις προχώρησε ο Trump με αφορμή το λάθος, το οποίο έγινε στο τέλος της βραδιάς απονομής των βραβείων, όταν το oscar καλύτερης ταινίας δόθηκε στο La La Land, ενώ θα έπρεπε στην πραγματικότητα να δοθεί στην ταινία Moonlight.

Ήταν λίγο θλιβερό. Αφαίρεσε κάτι από το γκλάμουρ των Oscars

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Donald Trump βρέθηκε αρκετά στο επίκεντρο, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που ο παρουσιαστής της βραδιάς Jimmy Kimmel, αναφέρθηκε στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, κρίνοντάς τον για την πολιτική, την οποία ακολουθεί στο ζήτημα της μετανάστευσης.

Κατά την άποψη του Trump θα έπρεπε τόσο οι παρουσιαστές όσο και οι αστέρες να ασχοληθούν λιγότερο μαζί του και περισσότερο με την διαδικασία απονομής των βραβείων, καθώς όπως λέει τα λάθη που έγιναν ήταν αποτέλεσμα ισχυρής ενασχόλησης μαζί του κατά τη διάρκεια όλης της βραδιάς.

Έτσι, προέκυψε η αντίδραση από την πλευρά του Προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος τονίζει ότι η έντονη κριτική, η οποία συνοδεύτηκε και από αρκετά αστεία, είχαν ως κύριο στόχο τον ίδιο όλη τη βραδιά.

Η αποστροφή του Hollywood απέναντι στον συντηρητικό Πρόεδρο ήταν εμφανής, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, καθώς οι ηθοποιοί έκαναν πολλαπλές αναφορές στις δράσεις του πολιτικού σε θέματα, όπως η μετανάστευση κατά τον πρώτο μήνα της διοίκησής του.

Δεν το αισθάνθηκα σαν ένα πολύ λαμπερό βράδυ. Έχω πάει στα Oscars. Υπήρχε κάτι πολύ ιδιαίτερο που έλειπε και στη συνέχεια να τελειώσει με αυτόν τον τρόπο;.. ήταν λυπηρό

Διαβάστε επίσης:

Τι φόρεσαν στο κόκκινο χαλί των Oscars και γιατί μας μάγεψε η Jessica Biel με την εμφάνιση της;

Photo: Hollywood Reporter

The post Για «χάος» στα Oscars κάνει λόγο ο Donald Trump appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα