Συγκλονισμένο το πανελλήνιο για το δυστύχημα στην εθνική οδό- Μαρτυρίες που σοκάρουν

10:01 28/2/2017 - Πηγή: iPop

Συνεχίζονται οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων σχετικά με τις συνθήκες επί τις οποίες πραγματοποιήθηκε το φρικτό τροχαίο δυστύχημα στο 83,7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Θυμίζουμε, πως τραγικό θάνατο βρήκαν ο οδηγός και ο συνεπιβάτης της Porsche, η 33χρονη μητέρα με το 3χρονο παιδάκι της, ενώ νέες πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη μητέρα ήταν έγκυος.

Που εστιάζουν οι έρευνες;

Οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων εστιάζουν στην ιλιγγιώδη ταχύτητα -πάνω από 200 χιλιόμετρα την ώρα- με την οποία φέρεται να έτρεχε ο οδηγός της

Porsche αλλά και στα ελαστικά της.

Μέχρι στιγμής αξίζει να τονιστεί, πως δεν έχει προκύψει, πως ότι ο 23χρονος, γιος του ιδιοκτήτη των «Jumbo» έχασε τον έλεγχο του οχήματος παρεμποδίστηκε από άλλο αυτοκίνητο, χτύπησε σε κάποια μπάρα ή φρέναρε απότομα.

Μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα αναφέρει, πως ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του σπορ οχήματος όταν έσκασε ένα από τα λάστιχά του.

Ο 23χρονος είχε πάρει το αυτοκίνητο του πατέρα του από το σπίτι του το οποίο βρίσκεται στην Εκάλη και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον 24χρονο φίλο του σε μαγαζί των βορείων προαστίων για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για την Αράχωβα.

Η οικογένεια η οποία ξεκληρίστηκε είχε φύγει από το Παλαιό Φάληρο όπου και έμενε για να πάνε στην Πτολεμαΐδα.

Το ταξίδι, όμως, για τις Απόκριες κατέληξε σε τραγωδία.

Την Τετάρτη η κηδεία μητέρας- παιδιού:

Στην Πτολεμαΐδα αναμένεται την Τετάρτη να μεταφερθούν οι σοροί της 33χρονης και τους γιου της καθώς την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κηδεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες η άτυχη φέρεται να ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος στο δεύτερό της παιδί.

Ο επικεφαλής του κλιμακίου της πυροσβεστικής υπηρεσίας που βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να προχωρήσει στον απεγκλωβισμό των ανθρώπων συγκλονίζει με την περιγραφή του για τις πρώτες εικόνες μετά το τραγικό δυστύχημα.

Ο Λουκάς Σύρος το πρωί της Τρίτης μίλησε για το τραγικό συμβάν σε πρωινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού και περιέγραψε τις εφιαλτικές εικόνες τις οποίες αντίκρισαν οι πυροσβέστες όταν έφτασαν στο σημείο.

«Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι τον βρήκε. Ο πατέρας ήταν η τραγική φιγούρα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σύρος και συμπλήρωσε:

«Από την εικόνα που είδαμε με το που φτάσαμε, καταλάβαμε αμέσως αυτό που βλέπει όλο το πανελλήνιο. Εμείς βέβαια αν και σκεπτόμενοι τον πόνο των οικείων ανθρώπων, προσπαθούμε να παραμερίσουμε τα συναισθήματά μας για να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μας. Η τόσο σφοδρή σύγκρουση όπως φαίνεται από το βίντεο καταλαβαίνετε τι αποτέλεσμα έφερε. Ο πατέρας ήταν πραγματικά σε πολύ δύσκολη θέση, δεν το εύχομαι πραγματικά σε κανέναν συνάνθρωπό μας».

Το χρονικό της τραγωδίας:

Ο 41χρονος πατέρας ο οποίος έγινε μάρτυρας της τραγωδίας ταξίδευε με την οικογένειά του έχοντας προορισμό πόλη της Πτολεμαΐδας.

Κατά τη διαδρομή, σταμάτησε στο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού για να πάει στην τουαλέτα.

Μέχρι, όμως, ο 41χρονος απ’ την τουαλέτα, η Porshe είχε συγκρουστεί με το σταθμευμένο αυτοκίνητο. Απ’ την σύγκρουση ξέσπασε φωτιά και στα δύο αυτοκίνητα.

Ο 41χρονος φανερά συντετριμμένος κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Ο 24χρονος συνοδηγός στην Porshe δεν φορούσε ζώνη και έτσι εκσφενδονίστηκε από το παρμπρίζ και το σώμα του πεταχτεί αρκετά μέτρα πιο μακριά.

Διαβάστε επίσης:

Πολύνεκρο τροχαίο: Πού επικεντρώνονται οι έρευνες; Το χρονικό της σύγκρουσης

The post Συγκλονισμένο το πανελλήνιο για το δυστύχημα στην εθνική οδό- Μαρτυρίες που σοκάρουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα