Γερμανία: Επικηρύχθηκε για 100.000 ευρώ ο Τυνήσιος δράστης του τρομοκρατικού χτυπήματος

19:40 21/12/2016 - Πηγή: iPop

Ο ύποπτος για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Βερολίνο το βράδυ της Δευτέρας ταυτοποιήθηκε απ’ τις γερμανικές Αρχές ως Anis Amri και επικηρύχθηκε για 100.000 ευρώ. Η ανακοίνωση έγινε απ’ το γραφείο της ομοσπονδιακής εισαγγελίας στην Γερμανία.

Ο Amri είναι 24 ετών, απ’ την Τυνησία, είναι ύψους 1,78 μέτρων κι έχει βάρος 75 κιλά. Τα μάτια του είναι καφέ και έχει μαύρα μαλλιά.

«Ενδέχεται να είναι επικίνδυνος και οπλισμένος», αναφέρει ο εισαγγελέας στην σχετική του ανακοίνωση, ενώ συμπλήρωσε

πως δοθεί αμοιβή 100.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον δράσtη.

Πηγή ασφαλείας της Τυνησίας σημείωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η Αστυνομία της χώρας ανέκρινε την οικογένειά του.

Οι γερμανικές Αρχές υποπτεύονταν τον Τυνήσιο καιρό πριν την επίθεση στο Βερολίνο

Ο ύποπτος Τυνήσιος, ο οποίος καταζητείται απ’ τις γερμανικές Αρχές ήταν καιρό πριν στο στόχαστρο της Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, οι γερμανικές Αρχές τον υποπτεύονταν ότι σχεδίαζε επίθεση, καιρό πριν το τρομοκρατικό χτύπημα με το φορτηγό. Όλα αυτά σύμφωνα με όσα είπε την Τρίτη ο υπουργός Εσωτερικών της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Η δικαστική αστυνομία της Ρηνανίας Βόρειας- Βεστφαλίας είχε ξεκινήσει έρευνα με τη συνδρομή της ομοσπονδιακής εισαγγελίας της Γερμανίας εξαιτίας των υποψιών σχετικά με την προετοιμασία μιας σοβαρής εγκληματικής ενέργειας που αντιπροσώπευε κίνδυνο για την ασφάλεια του Κράτους

Photo: EPA

The post Γερμανία: Επικηρύχθηκε για 100.000 ευρώ ο Τυνήσιος δράστης του τρομοκρατικού χτυπήματος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα