H Delta Airlines δείχνει το ρατσιστικό της πρόσωπο βγάζοντας απ’ το αεροσκάφος επιβάτη επειδή μιλούσε αραβικά (Video)

19:25 21/12/2016 - Πηγή: iPop

Τι κι αν το 2016 φεύγει, απ’ ό,τι φαίνεται αυτό το έτος δεν θα σταματάει να μας εκπλήσσει μέχρι την τελευταία στιγμή. Κι αυτή την φορά σίγουρα όχι για καλό λόγο. Λίγο πριν ανατείλει το 2017, η Delta Airlines δείχνει το ρατσιστικό και τρομοκρατημένο πρόσωπό της και βγάζει από το αεροσκάφος επιβάτη επειδή μιλούσε αραβικά!

Ο Adam Saleh, διάσημος Youtuber, ανέβασε βίντεο στην προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

απ’ το τραγικό συμβάν.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, η αεροπορική εταιρεία τον κατέβασε απ’ το αεροπλάνο επειδή μίλησε στην μητέρα του και στον φίλο του αραβικά!

Η δικαιολογία; Ότι ορισμένοι επιβάτες «ένιωσαν άβολα» ακούγοντας την γλώσσα.

Σε δηλώσεις του στον Guardian, o Saleh είπε πως την ώρα που μιλούσε μ’ έναν φίλο του στα αραβικά, μια γυναίκα επιβάτης τους είπε πως θα έπρεπε να μιλάνε αγγλικά γιατί ένιωσε… άβολα. Τότε ένας άνδρας, υπερασπιζόμενος την γυναίκα φώναξε πως θα πρέπει να τους κατεβάσουν απ’ το αεροπλάνο.

Φυσικά ο κυβερνήτης αποδεικνύοντας με την σειρά του το ρατσιστικό του πρόσωπο έδιωξε τους δύο άνδρες απ’ το αεροσκάφος και τότε ήταν η στιγμή που ο Saleh ξεκίνησε να τραβάει και το βίντεο που ανέβηκε στα social media.

Εν έτει 2016 μια μεγάλη αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία δείχνει, δυστυχώς, ποιος είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Ένας κόσμος που η διαφορετικότητα δεν είναι σεβαστή και οι άνθρωποι κρίνονται απ’ το χρώμα και την γλώσσα που μιλάνε.

Photo: David Goldman/AP

The post H Delta Airlines δείχνει το ρατσιστικό της πρόσωπο βγάζοντας απ’ το αεροσκάφος επιβάτη επειδή μιλούσε αραβικά (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα