Γατίσια αυτιά – ακουστικά

16:00 21/10/2014 - Πηγή: iPop

Αυτοί οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Berkeley φαίνεται ότι έχουν εμπνευστεί και υλοποιήσει το επόμενο trend στα ακουστικά. Γατίσια αυτιά – ακουστικά με φώτα LED στο χρώμα της προτίμησής σου, για να μην περνάς απαρατήρητος. Τα αυτιά της γάτας, εκτός από το εφέ, βοηθούν και στο ότι λειτουργούν ως εξωτερικά ηχεία για να μπορείς να μοιράζεσαι τη μουσική με τους φίλους σου.

Πριν λίγες μέρες, οι δημιουργοί τους ξεκίνησαν crowdfunding καμπάνια για το project στο

Indiegogo, η οποία έχει εξελιχθεί ανέλπιστα καλά. Ο στόχος που είχαν θέσει για να βγουν τα ακουστικά στην παραγωγή ήταν τα 250.000 δολάρια και ήδη ο στόχος έχει ξεπεραστεί, καθώς έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 700.000 δολάρια. Η καμπάνια θα ολοκληρωθεί στις 7 Νοεμβρίου, αλλά οι αποστολές των ακουστικών θα γίνουν τον Απρίλιο του 2015.

Η εταιρεία που έχει το όνομα Axent προσφέρει τα ακουστικά της σε χρώματα μπλε, κόκκινο, πράσινο και μοβ, έναντι 150 δολαρίων έκαστο. Επίσης, τα ακουστικά διατίθενται στο πακέτο των 4 έναντι 575 δολαρίων, ενώ υπάρχει και η custom εκδοχή που κοστίζει 2.000 δολάρια. Και για αυτούς που αναρωτιούνται, ναι, υπάρχουν προς το παρόν δύο άτομα που αγοράσει την τελευταία. Μπορείς να δεις λεπτομέρειες για την καμπάνια και να αγοράσεις τα ακουστικά εδώ.

The post Γατίσια αυτιά – ακουστικά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα