Φτιάξε το χάρτη των αναμνήσεών σου από φελλό!

13:30 21/9/2014 - Πηγή: iPop

Οι διακοπές σου έχουν λάβει οριστικά τέλος (εκτός αν σχεδιάζεις κάποιο τριήμερο ακόμα). Ξεπέρνα την κατάθλιψη, ανασυγκροτήσου και ένας χάρτης από φελλό που θα σου θυμίζει για πάντα τις ευτυχισμένες στιγμές των διακοπών θα είναι το επόμενο δημιούργημά σου, ειδικά αν ταξίδεψες στην Ευρώπη. Το μόνο που χρειάζεσαι για αυτή την εύκολη κατασκευή είναι επιφάνεια φελλού και κυρίως υπομονή και να πιάνει λίγο το χέρι σου!

Τι θα χρειαστείς:

Επιφάνεια φελλού σε μεγάλο μέγεθος.

Ανεξίτηλος μαρκαδόρος

Κοπίδι

Πινέζες

Χάρτης της Ευρώπης

Ψαλίδι

Χαρτί / Στυλό

Κορδέλες

Κόλλα

(ατλακόλ)

Πώς θα γίνει ο χάρτης από φελλό:Κόψε περιμετρικά το χάρτη της Ευρώπης.Βάλε το κομμάτι χάρτη πάνω στο φελλό και κάνε το περίγραμμά του με μαρκαδόρο.Κόψε με κοπίδι το φελλό στις γραμμές που έχεις σχεδιάσει.Στη συνέχεια χώρισε τις χώρες μεταξύ τους, κοιτάζοντας το χάρτη, πάνω στο φελλό με το μαρκαδόρο.Κόλλα με ατλακόλ τις δύο άκρες της κορδέλας στο πίσω μέρος του φελλού, για να μπορείς να κρεμάσεις το χάρτη σου.Βάλε πινέζες με χαρτάκια, στα οποία θα γράψεις τη χρονιά που επισκέφτηκες το κάθε μέρος και ποια ήταν η παρέα σου.Ένας υπέροχος χάρτης από φελλό που θα σου θυμίζει πάντα τις διακοπές σου στην Ευρώπη θα κρέμεται πλέον από τον τοίχο σου.

Tip

Δες ποιες άλλες κατασκευές μπορείς να φτιάξεις από φελλό, αλλά δοκίμασε να φτιάξεις και χάρτη αναμνήσεων με τις φωτογραφίες σου.

Photos: shechive.files.wordpress.com

The post Φτιάξε το χάρτη των αναμνήσεών σου από φελλό! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα