Φτιάξε θήκη περιοδικών από βινύλια

18:02 12/11/2014 - Πηγή: iPop

Παλιά όταν ήσουν έφηβος μάζευες βινύλια. Έτσι, έχεις αποκτήσει μια μεγάλη συλλογή από βινύλια που πλέον σου φαίνεται άχρηστη και την έχεις καταχωνιάσει στην αποθήκη. Αντί να την πετάξεις, όμως, εμείς σου λέμε ότι μπορείς να την αξιοποιήσεις. Θα σου μάθουμε, λοιπόν, πώς να φτιάξεις τη νέα σου θήκη περιοδικών από βινύλια για να μπορέσεις να τα βάλεις επιτέλους σε τάξη και να μην τα έχεις διασκορπισμένα στο σαλόνι σου.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις τη θήκη περιοδικών από βινύλια;2 βινύλιαΠριόνιΣιλικόνηΞύλινη επιφάνειαΓυαλόχαρτοΜπογιά
σε χρώμα της αρεσκείας σου ή σε διάφανο χρώμαΠινέλοΠώς θα φτιάξεις τη θήκη περιοδικών από βινύλια;Ψήσε όλη την ξύλινη επιφάνεια με το γυαλόχαρτο για να αφαιρέσεις όλες τις ακίδες ξύλου και να κάνεις τελείως λεία την επιφάνεια του.Με το πριόνι κόψε τα βινύλια στο κάτω μέρος τους για να μπορέσεις να τα κολλήσεις στην ξύλινη επιφάνεια σου.Βάλε αρκετή σιλικόνη και κόλλα ένα βινύλιο σε κάθε άκρη της ξύλινης επιφάνειας.Συμβουλή!

Για να μπορέσεις να κολλήσεις σωστά τα βινύλια βάλε σιλικόνη και βάλε κάτι σαν στήριγμα για να μπορέσεις να κρατάς σταθερά τα βινύλια μέχρι να στεγνώσει η σιλικόνη.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

Photos: topdreamer.com

The post Φτιάξε θήκη περιοδικών από βινύλια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα