Η Ντόλλυ η προξενήτρα θα σου βρει ταίρι

17:04 12/11/2014 - Πηγή: iPop

Η νέα κωμωδία που ακούει στο όνομα Ντόλλυ η προξενήτρα έρχεται στο Θέατρο Αλίκη να ανατρέψει τα δεδομένα της κωμωδίας και να σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου.

Το γνωστό έργο του Θόρντον Ουάιλντερ Ντόλλυ η προξενήτρα μεταφράζεται από τον Θοδωρή Πετρόπουλο και σκηνοθετείται από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Όλη του η ιστορία διαδραματίζεται στις αρχές του 20ου αιώνα με τους τους ήρωες να μπλέκονται σε περίεργες καταστάσεις

και τα ερωτικά τους να κουτσομπολεύονται από την καταφερτζού Ντόλλυ μια γυναίκα της διπλανής πόρτας που διαθέτει, όμως, μεγάλο ταλέντο στον τομέα των σχέσεων.

Όταν, όμως, η Ντόλλυ η προξενήτρα αναλαμβάνει να βρει σύντροφο στον γκρινιάρη και αντιπαθητικό Οράτιο όλοι πλέκονται σε απρόσμενες κωμικές καταστάσεις. Η Ντόλλυ, όμως, δεν πτοείται, βάζει όλη της μαεστρία και καταφέρνει τα πραγματοποιήσει όσα όλοι θεωρούσαν αδύνατα.

Η συγκεκριμένη παράσταση αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα που ζουν οι νέοι της εποχής μας και μας δείχνει πόσο εύκολο είναι τελικά να βρεις τον ιδανικό σύντροφο ακόμα και αν το θεωρείς τελείως ανέφικτο και ακατόρθωτο.

Info!

Ντόλλυ η προξενήτρα

Θέατρο Αλίκη

Διεύθυνση: Αμερικής 4, Σύνταγμα

Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη έως Κυριακή

Τιμή Εισιτηρίων: Τετάρτη έως Παρασκευή: 17 Ευρώ, Σάββατο & Κυριακή: 20 Ευρώ, Σάββατο απόγευμα (λαϊκή): 15 Ευρώ

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Η Ντόλλυ η προξενήτρα θα σου βρει ταίρι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα