Φεύγεις ταξίδι με το σκύλο σου; Τι να μη ξεχάσεις!

15:31 26/7/2014 - Πηγή: iPop

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις το μαγικό σου ταξίδι! Καλά, οκ δεν είπαμε ότι είσαι και η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, αλλά έχεις και εσύ ένα ταξίδι που φαντάζει μαγικό (αφού μόλις τελείωσες τη δουλειά) και ξεκινάει αύριο! Δε θα είσαι, όμως, μόνος-η! Το ταξίδι (με το αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο) θα είναι με το σκύλο σου και εσύ οφείλεις, πριν ξεκινήσετε, να προμηθευτείς και να ελέγξεις τα απαραίτητα!

Τι θα χρειαστείς για το ταξίδι με το σκύλο σου;Ειδικό βαλιτσάκι μεταφοράς. Είναι βασικό για να μπορεί ο σκύλος σου να νιώθει σπίτι
του και να μην κάνει βόλτες και αταξίες μέσα στο αυτοκίνητο.Αν πάλι θες να βλέπεις το σκύλο σου, αλλά να μη μπορεί να κάνει ότι αυτός επιθυμεί, δηλαδή να τρέχει ανέμελος και να χοροπηδάει μία στα μπροστινά και μία στα πίσω καθίσματα, βάλε του ζώνη. Υπάρχουν ειδικές ζώνες που θα προμηθευτείς από το pet shop και εφαρμόζουν πάνω στην κανονική ζώνη του αυτοκινήτου.Μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί τις λιχουδιές του. Ο σκύλος σου το ξέρουμε θέλει συνέχεια να τρώει και εκτός των άλλων είναι και λίγο υπερκινητικός. Οπότε, για να τον ξεγελάσεις και να περάσει ευκολότερα η ώρα κέρασε τον μία λιχουδιά (ανά δύο ώρες).Μη ξεχάσεις το κόκκαλο του ή ένα παιχνίδι. Όταν εσύ θα οδηγάς και όταν ο συνοδηγός αλλάζει μουσική ο σκυλάκος σου τι θα κάνει; Δώσε του, λοιπόν, ένα κόκκαλο ή ακόμα και ένα παιχνιδάκι για να ασχοληθεί και να περάσει την ώρα του.Πάρε μαζί σου το μπολάκι του νερού του. Αν το ταξίδι είναι πολύωρο ο σκύλος σου θα διψάσει. Μην τον αφήσεις, λοιπόν, να διψάσει πολύ ώρα. Βάλε του νερό και δώσε του να πιεί όταν βλέπεις ότι ξεραίνεται το στόμα του.Tip!

Για να μάθεις περισσότερα μη ξεχάσεις να διαβάσεις το άρθρο που έγραψε η Μιζού του ipop και μας μιλάει για τις διακοπές της!

The post Φεύγεις ταξίδι με το σκύλο σου; Τι να μη ξεχάσεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα