Φαήλος Κρανιδιώτης : Βρε τον Μουζάλα, το ομολόγησε το «Μακεδονία»

17:56 16/3/2016 - Πηγή: iPop

Ο γνωστός δικηγόρος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Φαήλος Κρανιδιώτης επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γίαννη Μουζάλα για τον όρο «Μακεδονία», που χρησιμοποίησε αναφερόμενος στην ΠΓΔΜ, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μια προκλητική δήλωση…

Ενώ συνεχίζεται

η θύελλα των πολιτικών αντιδράσεων, στον απόηχο της αναφοράς του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα στην ΠΓΔΜ, με τον όρο «Μακεδονία», ο Φαήλος Κρανιδιώτης εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του Αναπληρωτή Μεταναστευτικής Πολιτικής, ανάρτησε στο λογαριασμό του το παρακάτω σχόλιο, το οποίο έπειτα από λίγο προκάλεσε και την άμεση αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, στην ανάρτηση του κ.Κρανιδιώτη, σχετικά με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, σύμφωνα με την οποία, υπογραμμίζεται πως η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να γίνεται «όμηρος της ακροδεξιάς πτέρυγας», απαιτώντας από τον πρόεδρο της ΝΔ, να καταδικάσει τα όσα ανέφερε ο Φαήλος Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γιάννη Μουζάλα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η δήλωση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Φ. Κρανιδιώτη σχετικά με τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα, προκαλεί αποτροπιασμό και παραπέμπει ευθέως σε φασιστικές απόψεις και πρακτικές. Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας.

Απαιτούμε από τη ΝΔ και τον κ.Μητσοτάκη να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γ. Μουζάλα και να διαχωρίσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις αθλιότητες που εκστομίζουν στελέχη της».

Υπενθυμίζουμε πως η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης πολιτικών συντακτών, επεσήμανε πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος εμμένει στην θέση του, ζητώντας την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε πως η απόφαση για το μέλλον του κ.Μουζάλα, θα ληφθεί από τον Πρωθυπουργό μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Φαήλος Κρανιδιώτης : Βρε τον Μουζάλα, το ομολόγησε το «Μακεδονία» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα