Συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του ο Νορβηγός μακελάρης

16:58 16/3/2016 - Πηγή: iPop

Μετά το ναζιστικό χαιρετισμό του την Τρίτη, στο δικαστήριο, ο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, ο Νορβηγός μακελάρης, συνεχίζει να σοκάρει. Αυτή τη φορά η δήλωση του «Θα αγωνιστώ μέχρι θανάτου για τον ναζισμό» ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Κατά τη σημερινή παρουσία του στο δικαστήριο δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να «αγωνιστεί μέχρι θανάτου» για τον εθνικοσοσιαλισμό, το πολιτικό δόγμα του ναζιστικού κόμματος.

Να θυμίσουμε πως ο Μπρέιβικ έχει υποβάλλει μήνυση κατά του νορβηγικού κράτους, καθώς θεωρεί ότι οι συνθήκες κράτησής του στην φυλακή Skien είναι «απάνθρωπες».

Να θυμίσουμε πως κρατείται σε μία πτέρυγα μόνος του, έχει ένα κελί τριών δωματίων στη διάθεση του και έχει πρόσβαση σε τηλεόραση, σε υπολογιστή και σε Playstation.

Κατά την κατάθεση του στο δικαστήριο την Τετάρτη, ο Μπρέιβικ υποστήριξε πως η νορβηγική κυβέρνηση προσπαθεί να τον «σκοτώσει» τα τελευταία 5 χρόνια κρατώντας τον σε πλήρη απομόνωση.

Ο Μπρέιβικ δεν έχει δικαίωμα καμίας επαφής με επισκέπτες ή άλλους κρατούμενους, προαυλίζεται μόνος του και όσο βρίσκεται στις φυλακές τον έχει επισκεφτεί μόνο η μητέρα του, λίγο πριν πεθάνει.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι θύμα «βάναυσης και απάνθρωπης μεταχείρισης», επειδή υποβάλλεται συνεχώς σε εξονυχιστικούς σωματικούς ελέγχους. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποβάλλομαι σε αυτούς τους άσκοπους και εξευτελιστικούς ελέγχους», λέει ο ίδιος.

The post Συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του ο Νορβηγός μακελάρης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα