Έξυπνες απαντήσεις για όσους σχολιάζουν τα κιλά σου!

15:02 18/11/2014 - Πηγή: iPop

Μπορείς αν θέλεις να κάτσεις να κλάψεις σε μία γωνία μόλις κάποιος σχολιάσει τα κιλά σου –είτε η ζυγαριά δείχνει πολύ λίγα κιλά είτε πολλά- ή να απαντήσεις με ύφος, αέρα και χιούμορ! Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί όταν κριτικάρουν τους άλλους και μπορούν να δημιουργήσουν πολλά άσχημα συναισθήματα. Το θέμα είναι να είσαι εσύ καλά με το σώμα σου και να έχεις αυτοπεποίθηση ώστε ακόμα και αν πέσεις θύμα bullying για την εμφάνιση σου να μην σε επηρεάσει!

Δεν έχει σημασία πόσο ζυγίζεις και αυτό πρέπει να εντυπωθεί

στο υποσυνείδητο σου, καθώς ο όμορφος άνθρωπος είναι όμορφος από μέσα προς τα έξω! Αν κάποιος δεν μπορεί να το εκτιμήσει, δεν υπάρχει λόγος να είναι μέσα στη ζωή σου!

Μαζέψαμε μερικές από τις πιο έξυπνες ατάκες που μπορείς να δώσεις σαν απαντήσεις σε όσους σχολιάζουν τα κιλά σου!

Μπορώ να χάσω κιλά αλλά εσύ δεν μπορείς να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου

Αν κάποιος σε χαρακτηρίσει χοντρή, τότε πες αυτή την ατάκα, η οποία βασίζεται στην πραγματικότητα! Αν το σκεφτείς, χωρίς να επηρεάζεσαι, είναι μικρόψυχο και αγενές. Με τον τρόπο σου του «την λες» χωρίς να πέσεις στο επίπεδο του και φυσικά υπογραμμίζοντας το πόσο αγενής είναι!

Πόσο χαίρομαι που έχω κιλά αλλά δεν είμαι τόσο ανασφαλής όσο εσύ

Δείξε του το ότι δεν σε απασχολεί η άποψή του για σένα. Έχεις όση αυτοπεποίθηση χρειάζεται να έχει μία γυναίκα και δεν πρόκειται να στεναχωρηθείς επειδή αυτός είναι ανασφαλής!

Δεν είμαι χοντρή. Είμαι αλλεργική σε σένα και γι αυτό πρήστηκα!

Αυτό γυρίζει την προσβολή υπέρ σου και αφήνεις τον άλλον ντροπιασμένο (έξτρα πόντους αν το πεις δυνατά και το ακούσουν και άλλοι!).

Δεν κατάλαβα πότε πήρες πτυχίο Ιατρικής… συγγνώμη!

Αν κάποιος ασχοληθεί με τα κιλά σου και σε κριτικάρει είτε γιατί έχεις πολλά είτε γιατί έχεις λίγα και σου πει ότι δεν είναι υγιές, η καλύτερη απάντηση να του σερβίρεις είναι αυτή! Ο παθολόγος σου είναι ο μόνος που έχει δικαίωμα να σχολιάσει!

Αν αυτό είναι το μόνο που έχεις να πεις για μένα, μάλλον είμαι τέλεια!

Αν το μόνο που έχει να σχολιάσει για σένα είναι ο δείκτης της ζυγαριάς σου τότε αγάπη μου κάτι έχεις κάνει καλά και πρέπει να το βροντοφωνάξεις! Πες την ατάκα και περπάτα περήφανη γιατί κορίτσι μου «τα σπας!».

Το φαγητό σου τρώω;;;;;

Τα πάχη μου τα κάλλη μου! Τι ζόρι τραβάει ο καθένας για το πόσο τρως ή δεν τρως εσύ; Πες του αυτή την ατάκα και σίγουρα θα μείνει να σε κοιτάει με το στόμα ανοικτό!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Έξυπνες απαντήσεις για όσους σχολιάζουν τα κιλά σου! appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
εξυπνες απαντησεις σε προσβολες, πως να απαντας σε προσβολες
Τυχαία Θέματα