Συμβουλές για να αδυνατίσεις και να σφίξεις πιο γρήγορα

14:33 18/11/2014 - Πηγή: iPop

Κάνεις τα πάντα για να αδυνατίσεις και να σφίξεις το κορμί σου. Ξεκίνησες δίαιτα, έκοψες τα ποτά και τα ξενύχτια και γράφτηκες γυμναστήριο. Αλλά το πρόβλημα σου είναι ένα. Δεν έχεις ακόμα αποτελέσματα και έχεις αρχίσει να πέφτεις ψυχολογικά. Εμείς είμαστε εδώ να σου πούμε τι πρέπει να κάνεις για να αδυνατίσεις και να σφίξεις πιο γρήγορα. Γι’αυτό άκου εμάς και δε θα το μετανιώσεις.

Τι να κάνεις για να αδυνατίσεις και να σφίξεις πιο γρήγορα;Μην καταναλώνεις υδατάνθρακες το βράδυ: Για βραδινό προτίμησε καλύτερα πρωτεϊνούχες τροφές τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις με φυτικές ίνες. Ξέχνα τους
υδατάνθρακες γιατί θέλουν περισσότερες ώρες για να διασπαστούν από το σώμα σου και θα σε φουσκώσουν.Ανέβασε την ένταση στην μουσική: Η αυξημένη ένταση της μουσικής θα ανεβάσει και την ένταση της γυμναστικής σου. Θα αυξήσεις έτσι τους παλμούς σου και θα μπορέσεις να σφίξεις το σώμα σου πιο γρήγορα απ’όσο φαντάζεσαι.Μην κάνεις μεγάλα διαλείμματα ενδιάμεσα από τις ασκήσεις σου: Όταν σταματάς έστω και για λίγο τη γυμναστική οι παλμοί της καρδιάς πέφτουν. Αν, όμως, δεν κάνεις μεγάλα διαλείμματα οι παλμοί της καρδιάς σου θα κρατηθούν σε υψηλά επίπεδα και έτσι θα μπορέσεις να χάσεις αρκετές θερμίδες παραπάνω.Πιέσου λίγο παραπάνω: Το να πιέζεις τον εαυτό σου να ξεπεράσει τα όριά του και να γυμναστεί περισσότερο δεν είναι κακό, προσοχή μόνο γιατί μπορεί αν το παρακάνεις να τραυματιστείς.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Συμβουλές για να αδυνατίσεις και να σφίξεις πιο γρήγορα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα