Η makeup artist του ipop σου δίνει tips για κουρασμένα πρόσωπα

13:30 18/11/2014 - Πηγή: iPop

Είτε έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας με dead lines (άρα και ξενύχτια) είτε ένα νεογέννητο μωρό ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο που δεν σας αφήνει κοιμηθείτε αρκετά το βράδυ, είναι κάτι που πάντα θα φαίνεται στο πρόσωπό σας την επόμενη μέρα. Τι μπορείτε να κάνετε; 5 απλά κόλπα μακιγιάζ που θα σας κάνει να φαίνεστε λιγότερο κουρασμένες!

Εξαφανίστε τους μαύρους κύκλους: Αν ξυπνάτε με πρησμένα μάτια, ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμηθεί αυτό είναι η εφαρμογή ενός ορού ματιών κάτω από τα μάτια λίγα λεπτά πριν απλώσετε το concealer. Ένα πολύ συνηθισμένο
λάθος που οι περισσότερες γυναίκες κάνουν με το concealer είναι να χρησιμοποιούν μεγάλη ποσότητα. Νομίζουν ότι όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Λάθος. Ειδικά εάν τα ματιά σας είναι πρησμένα ή οι κύκλοι αρκετά σκουροι, η υπερβολική ποσότητα concealer θα το κάνει χειρότερα. Θα φαίνεται βαρύ και θα μαζευτεί σε οποίες λεπτές γραμμές υπάρχουν. Εφαρμόστε μικρές κουκίδες κονσίλερ κάτω από τα μάτια και είτε ταμπονάρετε ελαφρά με το δάχτυλο η δουλέψετε το μ’ενα πινέλο μέχρι να έχετε την κάλυψη που χρειάζεστε. Μπορείτε πάντα να αναμειγνύετε λίγη κρέμα ματιών με κονσίλερ κατι που θα βοηθήσει στη βελτίωση της ενυδάτωσης στην περιοχή.Δώστε χρώμα στα μάγουλά σας: Προσθέστε ένα απαλό δροσερό χρώμα στα μάγουλα με την εφαρμογή ενός ρουζ σε μορφή κρέμας και στη συνέχεια πιο πάνω, στο κόκκαλο μια μικρή ποσότητα κρέμας highlighter με διακριτική λάμψη. Ειναι αρκετό για να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο φρέσκο .Μην τονίζετε τα χείλη: Αποφεύγετε να φοράτε σκουρόχρωμα κραγιόν τις ημέρες που νιώθετε πως δείχνετε κουρασμένη, επιλέγοντας ένα φρέσκο ​​ροδαλό χρώμα και γενικότερα nude τόνους για να δώσει στα χείλη σας ένα «υγιές» και λίγο πιο «ζωντανό» χρώμα από το φυσικό σας. Θερμότερες αποχρώσεις είναι πάντα μια καλή επιλογή, σε αντίθεση με τους πιο ψυχρούς τόνους του ροζ. Προσθέστε ένα lip balm πριν από την εφαρμογή του κραγιόν για να κρατήσει τα χείλη ενυδατωμένα όλη την ημέρα.Σπρέι : Έχετε σπρέι προσώπου στην τσάντα σας που να περιέχει αντιοξειδωτικά και θρεπτικές ιδιότητες για να δώσει στο δέρμα σας ενέργεια και λάμψη.

Με αυτά τα tips τίποτα δεν θα μαρτυρά τις λίγες ώρες ύπνου στο πρόσωπο σας! Θα ειναι το μυστικό μας!

Ελπίζω να βοήθησα!

Ιωάννα Βαρζωκα

http://instagram.com/jo_varzo

Η Ιωάννα Βαρζωκα είναι makeup artist και μοιράζεται τις συμβουλές της μαζί σου! Ότι απορία έχεις μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί της στο [email protected] και εκείνη θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία

The post Η makeup artist του ipop σου δίνει tips για κουρασμένα πρόσωπα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα