Εσύ, πόσους ερωτικούς συντρόφους είχες;

15:31 12/5/2014 - Πηγή: iPop

Ήσουν μικρούλα και πίστευες ότι θα μεγαλώσει η μύτη σου αν πεις ψέματα αλλά κάνοντας το τεστ κάθε φορά που κοιταζόσουν στον καθρέφτη η μύτη σου ήταν ίδια… Αυτό μάλλον έπαθε και ο φίλος και έτσι κάνει και αυτός τα ίδιο. Άντρες και γυναίκες λέμε τα ίδιο στην ουσία ψέμα, απλά με διαφορετικό αποτέλεσμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για τους ερωτικούς συντρόφους που είχες. Ένα ψέμα που αφορά, δηλαδή, έναν μυστικό αριθμό που από όποια πλευρά και να το πάρεις εν τέλει, τελικά είναι ψεύτικος.

Καλά μην σοκάρεσαι δεν είναι δα και ο προϋπολογισμός του κράτους, ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων που πέρασαν από τη ζωή σου είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει η ζωή σου, ούτε μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς αν λες ψέματα ή αλήθεια, καθώς δεν είσαι αυτοκίνητο να γράφεις χιλιόμετρα.

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Οχάιου το κυριότερο ψέμα που λένε από κοινού άντρες και γυναίκες αφορά τον ακριβή αριθμό των ερωτικών τους παρτενέρ.

Συγκεκριμένα οι άντρες βάζουν κάτι παραπάνω στον αριθμό των γυναικών που έχουν κάνει σεξ για να δείξουν λίγο πιο έμπειροι και ανέβουν στα μάτια της συντρόφου τους. Ενώ οι γυναίκες δίνουν μικρότερο αριθμό εραστών με στόχο να προσαρμοστούν στα σεξουαλικά στερεότυπα των φύλων.

Όπως λοιπόν κατάλαβες το θέμα σεξ αποτελεί ακόμη ταμπού για τους ανθρώπους απλά όταν ο αγαπημένος σου πει με πόσες έχει κάνει ζουζουνιές πριν ανοίξεις το στόμα και τον κοιτάς σαν θεό αφαίρεσε κάτι και απλά χαμογέλα θα είναι ένα κοινό σας μυστικό χωρίς να το ξέρει.

The post Εσύ, πόσους ερωτικούς συντρόφους είχες; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα