Φάγανε, φάγανε, φάγανε… χωρίς φιλότιμο! (βίντεο)

13:18 13/3/2017 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Αν μπορούσε κάποιος να παραβράσει την ατάκα από την ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο» με το Λάμπρο Κωνσταντάρα: Φάγανε! Φάγανε! Φάγανε! Δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή στον τίτλο χωρίς… «φιλότιμο», που σήμερα είναι επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε. Αν ο τότε… «υπουργός» δημοσίων έργων τη δεκαετία του ΄60 δεν γνώριζε πως τρώνε τα κοματόσκυλα τα χρήματα του δημοσίου, σήμερα συμβαίνει το αντίθετο! Όλα γίνονται με την προστασία και κάλυψη της σημερινής πρώτης φοράς μεταλλαγμένης αριστεράς. Γι΄αυτό και η φράση που εκστόμισε στο παρελθόν πρώην υπουργός

ότι: το «νόμιμο είναι και ηθικό» βρίσκει κυβερνητική νομιμότητα, με σφραγίδα Μαξίμου, για «νόμιμες» αυξήσεις και αποζημιώσεις σε κομματικά στελέχη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Αν πάλι οι συγγραφείς Σακελάριος-Γιαννακόπουλος του «Υπάρχει και φιλότιμο» έγραφαν σήμερα την ίδια κωμωδία με τίτλο: «Το νόμιμο είναι και ηθικό» η ταινία θα έσπαγε ταμεία με πρωταγωνιστή το ΣΥΡΙΖΑ και το «Ηθικόν». Όσοι παρακολουθούν την καθημερινή πολιτική ειδησεογραφία στη χώρα μας με τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δρώμενα, έχουν τις εξής επιλογές επιβίωσης:

1ον)να ζουν καθημερινά με ψυχοφάρμακα 2ον)να επισκέπτονται συχνά ψυχιάτρους και ψυχιατρεία 3ον)να μεταναστεύσουν σε άλλη χώρα και 4ον)να ζουν σαν πρίγκιπες και σουλτάνοι αν ανήκουν στον σκληρό πυρήνα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Μπορεί όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις να έκαναν τα στραβά μάτια σε κοματόσκυλα και πατρικίους να τρώνε με χρυσές κουτάλες για δεκαετίες, όσα όμως έφαγαν οι εκλεκτοί των εκλεκτών τις προηγούμενες δεκαετίες, η σημερινή κυβέρνηση τους έδωσε άλλη διάσταση. Καλλιέργησε με δεξιοτεχνία όλες τις παλιές και παρωχημένες ιδεοληψίες με σύγχρονες μεθόδους. Έτσι, η μεταλλαγμένη και πεινασμένη κλίκα της «αριστεράς» συντόμευσε την περίοδο στο φαγοπότι με συνοπτικές διαδικασίες!

Γνωρίζοντας ότι είναι η πρώτη και τελευταία φορά που βλέπει εξουσία, αφού την πήρε, με την παραπλάνηση, τις υποσχέσεις και τα ψέματα στον ελληνικό λαό, έβαλε στόχο να χορτάσει το δικό της πελατολόγιο. Είναι εκείνο, που την βοήθησε στην «προσωρινή» κατάκτηση της εξουσίας ελπίζοντας και πάλι σε μια επάνοδο στο απώτερο μέλλον!!!

Υπάρχουν όμως και ονειροπόλοι μέσα στο ΣΥΤΙΖΑ όπως ο υπουργός κος Κουρουμπλής, μιλώντας στον ΣΚΑΙ πιστεύοντας… ότι δυο ακόμη 8ετίες θα είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Αγνόησε βέβαια ότι 400-450 χιλιάδες Έλληνες, για βιοποριστικούς λόγους μετανάστευσαν τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό. Αποτέλεσμα, να έχουν φύγει από την Ελλάδα τα πιο λαμπερά μυαλά νέων επιστημόνων με προσφορά, περισσότερα από 70-80 δις ευρώ εργασίας στις χώρες που εργάζονται.

Έτσι λοιπόν για τη διατήρηση της εξουσίας από την κυβέρνηση έχουμε: Προαγωγές στελεχών και αποζημιώσεις σε εφάπαξ «νόμιμα και ηθικά» με ασύλληπτα ποσά-100 και πλέον χιλιάδων ευρώ-από μια χρεοκοπημένη κοινωνία. Διορισμούς στο ΕΣΥ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ημερησία» μέσω ΟΑΕΔ, 4.000 ατόμων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ακόμα και ηλικίες πάνω από 60-65 έτη. Μεταξύ αυτών για τραυματιοφορείς… οικοδόμους, κομμώτριες, βιοτέχνες, φορτηγατζήδες, ακόμη και…σαλεπιτζήδες και άλλουςν «ειδικούς». Μάλιστα ένας προσληφθείς τραυματιοφορέας-λόγω ηλικίας-έπαθε ο ίδιος καρδιακό επεισόδιο την ώρα μεταφοράς του ασθενούς.

Από την άλλη, για να ελέγξει όλο τον κρατικό μηχανισμό, διορίζει διευθυντές και διοικητές παράνομα, τους οποίους το ΣτΕ καταργεί.

Έχουμε λοιπόν αποφάσεις του συμβουλίου της επικρατείας που δικαιώνει τους παράνομα απομακρυθέντες διοικητές νοσοκομείων από Ξανθό-Πολάκη. Άλλη απόφαση καταργεί την απόφαση επιλογής διευθυντών στην εκπαίδευση, των πρώην υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ Μπαλτά-Κουράκη. Με άλλες αποφάσεις υπουργών διπλασιάζονται μισθοί κομματικών διευθυντών από 2 σε 4 η και 8 χιλιάδες ευρώ. Και όλα αυτά, από μια αριστερή κυβέρνηση, υπέρμαχο της ισότητας και δικαιοσύνης των πολιτών.

Για το ελληνικό προσφυγικό πρόβλημα, από τα 800 περίπου εκατομμύρια ευρώ που έχουν διατεθεί, τα 600 άγνωστο που πήγαν, ενώ στο Δήμο Ωραιοκάστρου για φαγητό που πλήρωναν σε 650 πρόσφυγες, η απογραφή έδειξε σύμφωνα με τον «Guardian», ότι μέσα στον καταυλισμό έτρωγαν 180!!!

Μια μεταλλαγμένη και αλαζονική κυβέρνηση της αριστεράς, φαίνεται ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί, ούτε τα δικά της προβλήματα, όχι της χώρας. Έχει καταρρεύσει κυριολεκτικά σε όλα τα επίπεδα. Ηθικά, κοινωνικά, οικονομικά, απειρία, κυβερνητική ανικανότητα, χωρίς ρότα και στρατηγική, αλλά εξακολουθεί να κοροϊδεύει και να παραπλανά τον ελληνικό λαό χωρίς «αιδώ» από την «πριγκιπική καρέκλα» του Μαξίμου. Αν και όλα τα στοιχεία, δημοσκοπήσεις και κοινωνία, δείχνουν ότι έχουν γυρίσει την πλάτη στους πολιτικούς «μάγους» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αυτοί, συνεχίζουν το «μακάβριο» έργο της καταστροφής.

Έτσι όπως συνεχίζεται η διακυβέρνηση της χώρας, με μειώσεις συντάξεων και μισθών, την αξιολόγηση να παραμένει στα αζήτητα και η φτωχοποίηση συνεχώς να μεγαλώνει και να γίνεται θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων, είναι θέμα χρόνου η εξέγερση του ελληνικού λαού.

Αυτή η αδιαφορία και βουβαμάρα της κοινωνίας είναι μια κρυφή φλόγα, που σιγοκαίει, μια χειροβομβίδα που περιμένει κάποιον τολμηρό να την απασφαλίσει. Και τότε: «Μην είδατε τον Παναή!!!».

Όσοι φάγανε, φάγανε! προνομιούχοι Συριζαίοι και μη, υπομονή! Η ώρα της κρίσης και της δικαιοσύνης πλησιάζει. Το ουράνιο τόξο που προβάλλει αχνά-αχνά, μέσα στην καταιγίδα, δείχνει τον ξάστερο «γαλάζιο» ουρανό με φόντο την ελπίδα που έρχεται οσονούπω, για να λασκάρει λίγο τη θηλιά, από το λαιμό του Έλληνα για να ανασαίνει ελεύθερα με καθαρό οξυγόνο!

Φτάνει ποια: Φάγανε! Φάγανε! Φάγανε! Δείτε πως παίρνουν μαθήματα να τρώνε!

Keywords
Τυχαία Θέματα