Ένας άνδρας μας βάζει τα γυαλιά δείχνοντας τον καλύτερο τρόπο να καλύψουμε την ακμή

19:27 16/2/2017 - Πηγή: iPop

Όταν σκέφτεσαι beauty tips και τρόπους για να πετύχεις την καλύτερη κάλυψη των ατελειών στο πρόσωπό σου, σίγουρα το μυαλό σου πάει σε επαγγελματίες γυναίκες, οι οποίες θα μπορούσαν να σε καθοδηγήσουν και να σου δώσουν μερικά tips!

Αυτή τη φορά, όμως, ένας άνδρας έρχεται για να μας βάλει τα γυαλιά δείχνοντάς μας τον καλύτερο τρόπο για να καλύψουμε την ακμή!

Ο Jake-Jamie Ward γνωστός και ως «The Beauty Boy» έχει 16.000

συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube και 13.000 followers στο Instagram. Ο «The Beauty Boy» ανεβάζει tutorials, επιχειρώντας να καταρρίψει τα στερεότυπα για το μακιγιάζ και δείχνει τρόπους για να είναι το μακιγιάζ πιο αποτελεσματικό.

Σε πρόσφατο video του έκανε το θαύμα του, δείχνοντας έναν απλό αλλά θαυματουργό τρόπο να καλύψουμε την ακμή αλλά και γενικά τις ατέλειες του προσώπου μας.

Όπως λέει ο ίδιος, το μυστικό είναι να χρησιμοποιείς λειτουργικά και φυσικά προϊόντα και όχι εκείνα που κάνουν πιο πολύ για… διακοσμητικά!

Στο παρακάτω video που θα δεις, ο Jake-Jamie Ward χρησιμοποιεί απλά ένα foundation κι ένα σφουγγαράκι. Με την κατάλληλη τεχνική, καταφέρνει να καλύψει άψογα τα σπυράκια στο πρόσωπό του.

Πάτα play κι ακολούθησε το παράδειγμά του:

The post Ένας άνδρας μας βάζει τα γυαλιά δείχνοντας τον καλύτερο τρόπο να καλύψουμε την ακμή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα