Ο Λουκάνικος διαδηλώνει πλέον στου Ψυρρή!

11:16 21/10/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί ο Λουκάνικος να άφησε πριν από λίγες μέρες την τελευταία του πνοή, δεν έφυγε όμως από τις γνωστές γειτονιές αφού διαδηλώνει πλέον στο Ψυρρή!

Ο Λουκάνικος δεν έχασε διαδήλωση, πορεία ή συγκέντρωση διαμαρτυρίας και γι αυτό οι street artist Βασίλης Γρυπάρης (ή Billy Gee) με τον Alex Martinez και τον N-Grams, του αφιέρωσαν ένα graffiti επί της οδού Παλαμήδου 4 και Σαρρή στου Ψυρρή.

Το

γκράφιτι συνοδεύεται μάλιστα, από το έξυπνο σύνθημα «Τα δακρυγόνα μαζί τα φάγαμε», κατά το «μαζί τα φάγαμε» που είχε πει ο Πάγκαλος. Το γκράφιτι ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, μέσα σε μόλις έξι ώρες.

Ο Λουκάνικος (του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Θόδωρος) πέθανε τον περασμένο Μάιο, ωστόσο ο θάνατός του έγινε γνωστός μόλις πριν από μερικές ημέρες με διαδηλωτές στο Λιβόρνο της Ιταλίας να του λένε το τελευταίο αντίο κρατώντας πανό που ανέγραφε «good bye loukanikos».

Ο Λουκάνικος είχε απασχολήσει εκτενώς τον ξένο Τύπο με δημοσιεύματ και ρεπορτάζ από το BBC μέχρι και το Al Jazeera, κυρίως στις μεγάλες κινητοποιήσεις του 2011 κατά των μνημονίων. Ο τετράποδος διαδηλωτής έφτασε μέχρι τη λίστα των «100 προσώπων» της χρονιάς στο περιοδικό TIME – όπου και έγινε εξώφυλλο. Έτσι και το graffiti που είναι αφιερωμένο στον Λουκάνικο πρόκειται να απασχολήσει τα ξένα media με τους New York Times να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον!

The post Ο Λουκάνικος διαδηλώνει πλέον στου Ψυρρή! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα