Εκδίκηση για τον θάνατο του ξάδελφού του ήθελε ο δράστης του Τελ Αβίβ

16:48 2/1/2016 - Πηγή: iPop

Να εκδικηθεί για τον θάνατο του ξάδελφού, που τον έχει στιγματίσει, επεδίωκε ο δράστης του Τελ Αβίβ σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, επικαλούμενα τα λόγια του πατέρα του.

Ο ξάδελφος του δράστη είχε σκοτωθεί το 2006 από αστυνομικούς, όταν είχε γίνει έρευνα σε σπίτι.

Ο 29χρονος έκλεψε το όπλο από τον πατέρα του και ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία όταν κατάλαβε τι συμβαίνει.

Ο πατέρας είπε πως: «Αυτό που είναι σημαντικό για “μενα τώρα είναι να βρουν το γιο μου, που είναι οπλισμένος και να τον συλλάβουν. Όπως σκότωσε δυο ανθρώπους, μπορεί να σκοτώσει

κι άλλους. Ανησυχώ και θέλω να ακούσω ότι τον έπιασαν. Ξέραμε πως λάμβανε θεραπεία για ψυχολογικούς λόγους. Δεν ήταν παντρεμένος και πάντα τον θεωρούσαμε «ασταθή»».

Στην κατάθεσή του ο πατέρας του 29χρονου ανάφερε πως «έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα μ΄ένα άντρα να μου λέει να κάνω έλεγχο στο σπίτι μου εάν το όπλο που έχω στην κατοχή μου ως φύλακας στην ασφαλιστική εταιρεία που εργάζομαι βρισκόταν εκεί. Έκανα έλεγχο στο σπίτι και βρήκα το όπλο. Μετά όμως κατάλαβα ότι μπορεί να ήταν ο γιος μου αυτός που έκανε το ανώνυμο τηλεφώνημα».

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά ένας 29χρονος άνοιξε πυρ μέσα σε παμπ. Ο δράστης σκότωσε 2 ανθρώπους και τραυμάτισε τουλάχιστον 8.

The post Εκδίκηση για τον θάνατο του ξάδελφού του ήθελε ο δράστης του Τελ Αβίβ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα