«Είναι ικανή να κάνει τα πάντα»: Η 10χρονη Hallee McCoombes απαντά σε όλους όσους της είπαν ότι δε θα περπατήσει ποτέ – Η έμπνευση που χρειαζόσουν σήμερα είναι εδώ

13:01 17/11/2022 - Πηγή: iPop

Οι γιατροί είπαν κάποτε στην Christine McCoombes ότι η κόρη της δεν θα περπατούσε ποτέ. Ποιος θα το πίστευε, όμως, ότι στην ηλικία των 10, η Hallee McCoombes όχι μόνο θα περπατάει, αλλά θα μπορεί να τρέχει να καταρρίπτει ρεκόρ και να ξεκινήσει από πολύ νωρίς τον πρωταθλητισμό στον στίβο και το τρίαθλο. Γνώρισε, λοιπόν, την μικρή ηρωίδα και την ιστορία της που είναι όλα όσα αναζητούσες σήμερα!

Η 10χρονη Hallee McCoombes είναι πρωταθλήτρια Αυστραλίας και απέχει μόλις έξι χρόνια από το ντεμπούτο της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Μήνυμα

ζωής: Δότης και λήπτης μυελού των οστών έτρεξαν μαζί και τερμάτισαν χέρι-χέρι στον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας!

Η 10χρονη αθλήτρια που σου δίνει την έμπνευση που χρειάζεσαι:

Η Hallee πάσχει από δισχιδή ράχη και πρόσφατα ξεκίνησε να συμμετέχει στο παν-σχολικό πρωτάθλημα τριάθλου του Queensland.

Λέξεις όπως «δεν θα τρέξεις ποτέ» και «δεν μπορείς να αθληθείς» απλώς την παρακινούν.

Η Christine, η μητέρα της, αποκάλυψε ότι η κατάσταση της κόρης της επηρεάζει «τα πάντα».

«Επηρεάζεται ο εγκέφαλός της, επηρεάζεται η προσοχή της και προφανώς έχει πολλούς μύες και νεύρα που έχουν καταστραφεί», δήλωσε.

Η ίδια Hallee είπε: «Μερικές φορές μου είναι δύσκολο, μετά από χειρουργικές επεμβάσεις να σηκωθώ από το αναπηρικό μου καροτσάκι». Αλλά το κάνει!

Όταν τελειώνει τους αγώνες της συνήθως κάθεται να ξεκουραστεί σε αναπηρικό αμαξίδιο και κάθε φορά έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Το τρίαθλο είναι αυτό που την κουράζει περισσότετο και συγκεκριμένα το σκέλος της κολύμβησης καθώς δεν μπορεί να «κλωτσήσει» το νερό οπότε όταν κουράζεται συνεχίζει να κολυμπά σε ύπτιο στυλ.

Doctors told her mum she’d never walk but at the tender age of 10, pint-sized triathlete Hallee McCoombes is Australian champion. She also holds six national records in athletics, and look out world because she’s coming for you next. @MichaelCoombes #7NEWS pic.twitter.com/OnGmN53GZN

— 7NEWS Brisbane (@7NewsBrisbane) October 28, 2022

«Οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν ότι είναι ικανή να κάνει τα πάντα», δήλωσε η μητέρα της.

Το ότι η Hallee μπορεί να τρέξει είναι εκπληκτικό, καθώς δεν έχει αίσθηση από τη μέση ή κάτω από τα γόνατά της, παρά μόνο ορισμένες δονήσεις στο σώμα της.

Mo Farah: «Το πραγματικό μου όνομα είναι Hussein, έπεσα θύμα διακίνησης παιδιών» – Ο θρύλος του αθλητισμού αποκαλύπτει την πραγματική του ιστορία

Η Hallee προσβλέπει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, αλλά σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν αγώνες στίβου που μπορεί να αγωνιστεί. Θα πρέπει να επικεντρωθεί στο τένις και στο τρίαθλο.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Triathlon Australia, Tim Harradine, υποστηρίζει ότι η Hallee είναι πηγή έμπνευσης.

«Κάθε μέρα μου δίνει έμπνευση. Με σηκώνει από το κρεβάτι, με κάνει να δουλεύω ενθουσιασμένος», είπε.

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028 πλησιάζουν και η μικρούλα μας, δε θα είναι πια τόσο μικρή. Θα είναι 16 ετών και στόχος της είναι να λάβει μέρος και να παρακινήσει κι άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν τον δρόμο που χαράζει.

Ελπίζω η ιστορία της μικρής Hallee να σου έδωσε την έμπνευση που χρειαζόσουν σήμερα, αλλά και όλους τους απαραίτητους λόγους για να σηκώνεσαι από το κρεβάτι κάθε πρωί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Είναι ικανή να κάνει τα πάντα»: Η 10χρονη Hallee McCoombes απαντά σε όλους όσους της είπαν ότι δε θα περπατήσει ποτέ – Η έμπνευση που χρειαζόσουν σήμερα είναι εδώ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Είναι, 10χρονη Hallee McCoombes,einai, 10chroni Hallee McCoombes