Εγκυμοσύνη και αποτρίχωση; Τα do’s και τα don’ts

11:54 10/2/2016 - Πηγή: iPop

Η εγκυμοσύνη είναι μία περίοδος της ζωής σου που οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Το θέμα είναι να το διαχειριστείς εσύ σωστά και να μην προκαλείς την τύχη σου. Θα ξεκινήσουμε, λοιπόν, τα βασικά. Τη συγκεκριμένη περίοδο είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπη με έξαρση της τριχοφυΐας την οποία σαφώς θα πρέπει να διαχειριστείς.

Υπάρχουν, όμως, κάποια do’s και don’ts τα οποία οφείλεις να ακολουθήσεις.

Ποιες μεθόδους αποτρίχωσης επιτρέπεται να ακολουθήσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ποιες όχι;Πες αντίο στο λέιζερ: Καλό θα ήταν να το αποφύγεις, γιατί οι γιατροί δε
το συνιστούν.
Αποτρίχωση με κερί: Αν και είναι μια ασφαλής μέθοδος, καλό θα ήταν να μην την ακολουθείς μετά τους πρώτους μήνες, γιατί προκαλεί πόνο και μπορεί και ερεθισμό.
Αποτριχωτικές κρέμες: Μπορείς να τις χρησιμοποιείς ανεπιφύλακτα. Αυτό βέβαια στο οποίο οφείλεις να εστιάζεις είναι να επιλέγεις άοσμες. Πριν απλώσεις την κρέμα στην περιοχή που θες να αποτριχώσεις δοκίμασε την σε μια μικρή επιφάνεια, για να δεις αν θα σου προκαλέσει ερεθισμό. Το δέρμα σου τώρα είναι πιο ευαίσθητο από ποτέ.Ξυραφάκι: Είναι η πιο εύκολη λύση. Βέβαια, όσο η κοιλιά σου μεγαλώνει τόσο πιο δύσκολη γίνεται η διαδικασία. Προσοχή, λοιπόν, στους προχωρημένους μήνες. Χρειάζεσαι κάποιον να σε βοηθήσει.

The post Εγκυμοσύνη και αποτρίχωση; Τα do’s και τα don’ts appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα