Συνελήφθη ο "πρύτανης" της απάτης στην Ελλάδα!


Στα χέρια του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής έπεσε ένας από τους πιο γνωστούς απατεώνες των τελευταίων δεκαετιών.
Ο 65χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ανεκτέλεστο ένταλμα σύλληψης για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη και πλαστογραφία,..
, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μέσα στην μέση του δρόμου. Το Τμήμα Αναζητήσεων δεν γνώριζε ακριβώς που έμενε αλλά είχε πληροφορίες για την περιοχή που κινείται και έτσι ο πρώην τραπεζικός από την Καλαμάτα συνελήφθη
σε περιοχή της Αθήνας.

Ήταν ο μόνος από άλλους 7 που δεν είχε συλληφθεί και σε βάρος τουςείχε σχηματισθεί δικογραφία, διότι ενεργώντας από κοινού μεθόδευσαν την πώληση οικοπέδου στην περιοχή του Π. Ψυχικού, έναντι του ποσού των 2.500.00 ευρώ, με πλαστά έγγραφα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 65χρονος ήταν ο εγκέφαλος της μεγάλης κλοπής τραπεζικών ομολόγων το 1994 αξίας 990.000.000 εκατομμυρίων δραχμών (περίπου 3 εκατ. ευρώ) από την Εθνική Τράπεζα. Ο 65χρονος θεωρείται ο καλύτερος του είδους.
Keywords
Τυχαία Θέματα