Ευτυχισμένος πατέρας ο Ed Sheeran! Τα τρυφερά λόγια του

14:53 1/9/2020 - Πηγή: iPop

Ευτυχισμένος πατέρας ο Ed Sheeran, αφού κρατάει στην αγκαλιά του την κορούλα του. Δες την τρυφερή ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε τα ευχάριστα στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος είναι μαζί με την παιδική του φίλη, την οποία αρραβωνιάστηκε το 2018, πλέον είναι και πατέρας.

Ο Ed Sheeran ανέβασε μια φωτογραφία απ’ την κούνια της κορούλας του, στην οποία φαίνεται μια κουβερτούλα κι ένα ζευγάρι καλτσάκια.

Μ’ αυτό τον τρόπο επέλεξε να ενημερώσει το κοινό του για τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή και την

οικογένειά του που μεγάλωσε! Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, η κορούλα του ίδιου και της Cherry Seaborn γεννήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο τραγουδιστής μέσα απ’ την ανάρτησή του αποκάλυψε και το όνομα της μικρής, το οποίο είναι Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Πατέρας ο Ed Sheeran και αυτά είναι τα τρυφερά του λόγια:

Την περασμένη εβδομάδα, με τη βοήθεια μιας καταπληκτικής ομάδας τοκετού, η Cherry γέννησε την όμορφη και υγιή κόρη μας, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Είμαστε ερωτευμένοι μαζί της. Τόσο η μητέρα όσο και το μωρό τα πάνε περίφημα και είμαστε στον έβδομο ουρανό. Σας ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας αυτή τη στιγμή. Σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θα τα πούμε όταν θα έρθει η ώρα της επιστροφής

View this post on Instagram

Ello! A quick message from me as I have some personal news that I wanted to share with you… Last week, with the help of an amazing delivery team, Cherry gave birth to our beautiful and healthy daughter – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. We are completely in love with her. Both mum and baby are doing amazing and we are on cloud nine over here. We hope that you can respect our privacy at this time. Lots of love and I’ll see you when it’s time to come back, Ed x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on Sep 1, 2020 at 1:01am PDT

Θυμίζουμε ότι ο Ed Sheeran ανακοίνωσε στις αρχές του 2018 τον αρραβώνα του με την παιδική του φίλη Cherry Seaborn με μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία είχε γράψει:

Αρραβωνιάστηκα λίγο πριν από τη νέα χρονιά με την Cherry. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, και οι γάτες μας είναι ευχαριστημένες

View this post on Instagram

Got myself a fiancé just before new year. We are very happy and in love, and our cats are chuffed as well xx

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on Jan 20, 2018 at 5:49am PST

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Ed Sheeran και Πρίγκιπας Harry σε ένα video γεμάτο συγκίνηση και δυνατά μηνύματα!

Το άρθρο Ευτυχισμένος πατέρας ο Ed Sheeran! Τα τρυφερά λόγια του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα