Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τους δίδυμους που φέρνουν τα πάνω- κάτω στο σπίτι του Big Brother

13:00 1/9/2020 - Πηγή: iPop

Οι δίδυμοι του Big Brother φέρνουν τα πάνω- κάτω στο σπίτι αφού έχουν μια αποστολή: Να εμφανίζονται εναλλάξ χωρίς να καταλάβει κανείς ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά άτομα! Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τους δίδυμους Παναγιώτη και Χρήστο Βαρουξή.

Ο «Μεγάλος Αδερφός» κάλεσε τον Χρήστο Βαρουξή στο δωμάτιο επικοινωνίας, προκειμένου να του ανακοινώσει την αποστολή του γι’ αυτή την εβδομάδα. Στο παιχνίδι εισέβαλε και ο δίδυμος αδερφός του, ο Παναγιώτης και η αποστολή τους έχει

ιδιαίτερο ενδιαφέρον: Να βρίσκονται εναλλάξ στο σπίτι χωρίς να αντιληφθεί κανένας από τους υπόλοιπους παίκτες πως είναι δύο!

Ποιοι είναι οι δίδυμοι του Big Brother;

Αν έχεις ενδώσει κι εσύ στο TikTok τους τελευταίους μήνες, σίγουρα κάπου τους είχε πάρει το μάτι σου και πριν το Big Brother. Τα δύο αδέρφια έχουν έναν κοινό λογαριασμό απ’ τον Μάρτιο, όπου ανεβάζουν κοινά videos τους και γίνονται viral!

Τώρα, μπήκαν στο σπίτι του Big Brother και θα προκαλέσουν κι εκεί χαμό!

Χρήστος Βαρουξής

Είναι 22 ετών και είναι μεγαλύτερος κατά 30 δευτερόλεπτα από τον δίδυμο αδελφό του, Παναγιώτη! Μοιάζουν τόσο πολύ, ώστε μερικές φορές ούτε ο ίδιος ο πατέρας τους δεν τους αναγνωρίζει. Μεγάλωσε στην Καλαμάτα, έχει σπουδάσει τουριστικά, επαγγελματικά όμως θα ήθελε να ανοίξει ένα barbershop με τον αδελφό του. Την ημέρα των γενεθλίων τους, στις 24 Μαρτίου, ξεκίνησαν ένα λογαριασμό στο Tik Tok και μέχρι σήμερα μετράνε πάνω από 235.000 ακολούθους.

Παναγιώτης Βαρουξής

Ο Παναγιώτης είναι ο… Junior Varou Twin αφού είναι μικρότερος του δίδυμου αδελφού του κατά 30 δευτερόλεπτα! Το μόνο που τους ξεχωρίζει είναι ότι φοράνε σκουλαρίκι σε διαφορετικό αυτί! Η ζωή του μοιράζεται ανάμεσα σε γυμναστήριο και… Tik Tok όπου έχουν μαζί με τον δίδυμο αδελφό του, τον Χρήστο, ένα πολύ επιτυχημένο λογαριασμό. Έχει σπουδάσει Τουριστικά αλλά τα αδέλφια Βαρουξή έχουν κοινό στόχο να ανοίξουν ένα barber shop! Στα 22, ο Παναγιώτης δεν είναι σίγουρος εάν έχει ερωτευτεί ακόμη…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Big Brother

Το άρθρο Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τους δίδυμους που φέρνουν τα πάνω- κάτω στο σπίτι του Big Brother εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα