Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/9/2020)

09:00 1/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/9/2020), μπορεί να φημίζεστε για την εξωστρέφειά σας,

όμως λίγοι γνωρίζουν ότι είστε άνθρωποι με ισχυρή διαίσθηση και τονισμένο ένστικτο. Μπορείτε εξαρχής να καταλάβετε, το ποιόν του συνομιλητή σας, τα λόγια που σας λέει και τα νοήματα που κρύβονται πίσω από τις λέξεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ακούσετε τις ημέρες αυτές, πολλά να σας τάζουν, προκειμένου να καταφέρουν μία συνεργασία μαζί σας, διανθισμένα με ταξίματα, που λίγο αργότερα θα διαπιστώσετε ότι ήταν λόγια του αέρα όλες αυτές οι ανυπόστατες υποσχέσεις. Ότι και αν σας προτείνουν να το σκεφτείτε πολύ καλά πριν απαντήσετε.

Ταύρος

Καλό θα ήταν να αναμένετε κάποιες εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο, που την εποχή αυτή συμβαίνουν διάφορες ανακατατάξεις, οι οποίες μάλιστα εξελίσσονται σε μερικές περιπτώσεις, παρασκηνιακά. Εάν πάλι δεν εργάζεστε, φαίνεται ότι θέματα κληρονομικά, που μοιράζεστε με άλλους συγγενείς σας από τον ευρύτερο οικογενειακό σας χώρο, ανακινούνται και ίσως χρειαστεί να δώσετε αγώνα για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας.  Γενικότερα, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλάζουν. Πιθανόν να διαπιστώσατε ότι κάνατε λάθος κάποιους ανθρώπους να του εμπιστεύεστε και κάποιους άλλους όχι.

Δίδυμοι

Κάτι καλό αρχίζει να συμβαίνει στη ζωή σας, αφού δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να έχετε μία εξέλιξη οικονομική ή επαγγελματική, που θα είναι θετική και με αρκετές προοπτικές. Εάν δεν εργάζεστε και βρίσκεστε στην αναζήτηση ενός επιμίσθιου, θα μπορέσετε να βρείτε κάτι ανάλογο, των ταλέντων και των δεξιοτήτων του. Για το λόγο αυτό θα σας βοηθήσει ένα φιλικά προσκείμενο άτομο της οικογενείας σας. Η προσωπική φιλική και κοινωνική σας ζωή, διανθίζεται με νέες παρουσίες προσώπων σ αυτή.  Νέες γνωριμίες έρχονται τώρα για να μείνουν, να ενισχύσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

Καρκίνος

Συνηθίσατε πλέον να φέρεστε με εξωστρέφεια και να εξετάζετε κάθε ευκαιρία που σας δίνετε προκειμένου να πάτε τους βασικούς τομείς της ζωή σας ένα βήμα μπροστά. Τώρα λοιπόν θα πρέπει να προβάλετε τον εαυτό σας, οπουδήποτε πιστεύετε ότι θα σας δοθεί σαν δυνατότητα να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας, αυτά που επιχειρείτε ή αν αφορά την επαγγελματική σας εξέλιξη, να κάνετε τις κατάλληλες επαφές με τους αντίστοιχα κατάλληλους ανθρώπους. Μην παραμένετε σε ένα χώρο που προσπαθεί να υποτιμήσει τις προσπάθειές σας και που δεν έχει να σας δώσει τίποτε περισσότερο.

Λέων

Στα οικονομικά και στο περιβάλλον εργασίας, θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές τις ημέρες αυτές αλλά θορυβείστε, γιατί θα έχουν θετική έκβαση. Μπορεί να ψάχνετε μία καινούργια δουλειά και ενώ πέφτετε σε αδιέξοδα γιατί τίποτα δεν κινείται αυτή την εποχή όπως θα θέλαμε, ξαφνικά να βρείτε και μάλιστα να σχετίζεται με τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, ή να έχουν καλύτερες οικονομικές απολαβές από αυτές που πιστεύατε.  Δεν αποκλείεται, να πάρετε μία έκτακτη οικονομική ενίσχυση από ένα μεγαλύτερο άτομο της οικογενείας σας, σε μορφή δώρου, ή να πάρετε κάποια χρήματα που σας όφειλαν πίσω.

Παρθένος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, δεν αποκλείεται να κάνετε πολύ σημαντικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, που να σχετίζονται με το μέλλον μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας, οικονομικής ή επαγγελματικής, την ανάθεση ενός έργου, ή το να γίνετε επικεφαλής μίας προσπάθειας. Σίγουρα αναλαμβάνετε δύσκολες ευθύνες, που όμως λόγο του πρακτικού μυαλού σας αλλά και της οργανωτικότητας που έχετε, θα καταφέρετε να τις φέρετε εις πέρας. Μη φοβηθείτε να πάρετε ρίσκα και να ασχοληθείτε με τομείς που δεν είχατε σχετιστεί ποτέ.  Άνθρωποι συνεργάσιμοι, βρίσκονται στο πλευρό σας.

Ζυγός

Για να δείτε τους σημαντικούς τομείς της ζωής να εξελίσσονται, χρειάζονται δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να είστε έτοιμοι και να τολμήσετε να πάρετε τις πρωτοβουλίες που πρέπει, χωρίς να παραμένετε θεατές και βασιζόμενοι στην ευχέρεια των αποφάσεων των άλλων και το δεύτερο να σταματήσετε να βολεύεστε με ότι έχετε στο παρόν σας, αφού το μέλλον θα γίνει πιο κουραστικό και πιο απαιτητικό από σας. Τίποτα δε θα σας χαριστεί αλλά και τίποτα δεν φαντάζει αδύνατο στο να το καταφέρετε. Ενισχύστε λοιπόν την τόλμη και την αποφασιστικότητά σας και αναλάβετε εσείς την εξέλιξη της ζωής σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/9/2020), ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διάγουμε, υπάρχουν ευκαιρίες. Αρκεί να τις αναζητήσετε. Ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με ότι εσείς μπορείτε και κάνετε καλά. Κάτι που μπορεί να πηγάζει από τα ταλέντα τις δεξιότητες, ή τις σπουδές σας. Είναι ευκαιρία να αναζητήσετε την επαγγελματική σας τύχη και σε τομείς που ποτέ άλλοτε δεν είχατε δραστηριοποιηθεί. Να βρείτε ανθρώπους με γνώση και εμπειρία στο είδος που σας ενδιαφέρει να επιμορφωθείτε ή και να σπουδάσετε. Όλα τα πεδία είναι ανοιχτά. Κλειστά θα βρείτε, μονάχα εάν τελικά επιμείνετε στα ίδια και στα όμοια. Σκεφτείτε το.

Τοξότης

Μία ευχάριστη είδηση σε μία εξέλιξη που περιμένατε και μπορεί να έχει να κάνει, είτε με μια οικονομική υπόθεση, είτε με κάτι που να αφορά ένα παιδί σας εάν είστε γονείς, ή μια αίσια κατάληξη σε μια πολύ προσωπική σχέση, σας αναπτερώνει το ηθικό. Σήμερα να ξέρετε πως είναι μια αρκετά τυχερή ημέρα, αφού όλα μπορούν να συμβούν ξαφνικά και χωρίς να το περιμένετε. Για να βρείτε όμως αποτελέσματα με διάρκεια, την τύχη αυτή, πρέπει να την ακολουθήσετε. Να καλλιεργήσετε ότι σας δώσει για να αβγατίσει. Να τολμήσετε να πλεύσετε σε αχαρτογράφητα νερά και να μην αρκεστείτε στα σίγουρα.

Αιγόκερως

Με περισσότερη ευαισθησία, η οποία μάλιστα θα εκδηλώνεται και στο περιβάλλον σας, θα δείχνετε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά προς στους άλλους. Πιθανόν κάποιοι να ξαφνιαστούν σήμερα, αφού δε σας έχουν συνηθίσει έτσι κι όμως μέσα σας πάντοτε υπάρχει ένας ευγενικός άνθρωπος, που αντιδρά μονάχα όταν συμβαίνουν γύρω του αυτό που λέμε κακώς κείμενα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ένα πρόσωπο που πραγματικά αγαπάτε, να σας εξομολογηθεί ένα δύσκολο θέμα του και να προσπαθήσετε να του συμπαρασταθείτε με κάθε τρόπο. Κάπου εκεί λοιπόν φαίνεται και η εξαιρετική ποιότητα του χαρακτήρα σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/9/2020), όποια κι αν είναι τα άγχη και οι αγωνίες σας το διάστημα αυτό, να ξέρετε ότι πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι δικοί σας αλλά και φίλοι σας καλοί, που θα σταθούν δίπλα σας, όταν και όποτε τους χρειάζεστε. Εάν μάλιστα βρίσκεστε λίγο πριν να ακολουθήσετε μια μεγάλη απόφαση, η βοήθεια που θα λάβετε από ένα τέτοιο πρόσωπο θα είναι καθοριστική. Τολμήστε να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται στη ζωή σας ακόμα και αν αυτές, εμπεριέχουν καινούργια ξεκινήματα. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε, είναι να επιμείνετε σε ότι έχετε κατακτήσει μέχρι σήμερα και σας δίνει την ψευδαίσθηση της σταθερότητας.

Ιχθύς

Από τη μια μεριά έχετε να κάνετε πάρα πολλά σε μία καθημερινότητα που χρειάζεται πολλούς συνδυασμούς για να οργανωθεί καλύτερα και από την άλλη, το μυαλό σας αποσπάται από χίλιες δυο αιτίες. Συγκεντρωθείτε γιατί δεν πρέπει να αφήσετε πίσω σας ανοιχτές δουλειές ή άλλες εκκρεμότητες. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, υπάρχει πολλή κινητικότητα τις ημέρες αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει μια μικρή αλλαγή στη θέση σας. Τέλος, προσπαθήστε να ακούτε χωρίς να σχολιάζετε και επίσης, να μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά που συμβαίνουν στο εργασιακό σας, ή όποιο άλλο παρασκήνιο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα