H μητέρα της 8χρονης Σάφι Ρούσσος συνήλθε και έμαθε ότι το κοριτσάκι της πέθανε

16:28 1/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Η 8χρονη Saffie Rose Roussou είχε πάει στη συναυλία στο Manchester Arena μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της, την 24χρονη Ashley και την 48χρονη μητέρα της, Lisa.

Τ κοριτσάκι υπέκυψε στα τραύματα του στα χέρια ενός περαστικού ζητώντας τη μαμα του, η οποία επ΄σιης είχε τραυματιστεί σοβαρά και κείτοταν παρα δίπλα, ενώ από την έκρηξη

είχε τραυματιστεί σοβαρά και η 24χρονη αδερφή της.

Μόλις την Κυριακή η μητέρα της συνήλθε και διέφυγε τον κίνδυνο, ενώ δεν χρειάζεται πλέον τη μηχανική υποστήριξη καθώς έχει αποκτήσει πλήρως τις αισθήσεις της. Μόλις συνήλθε ζήτησε να μάθει πως είναι τα παιδιά της και την αποκάλυψαν ότι η 8χρονη Saffie δεν ζει…

Ένας στενός φίλος της οικογένειας, ο Mike Swanny,εξήγησε ότι η Lisa γνωρίζει, πλέον, για το θάνατο της κόρης της χωρίς όμως να πει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο ίδιος ανέφερε μόνο: «Τα νέα σχετικά με την αποφυγή του κινδύνου της Lisa είναι πολύ ευχάριστα. Ήταν σε κρίσιμη κατάσταση στην αρχή, αλλά το Σάββατο της αφαιρέθηκε η μηχανική υποστήριξη και την Κυριακή ήταν σε θέση να μιλήσει και γνωρίζει την κατάσταση με την Saffie». Συμπλήρωσε δε πως «Είναι ακόμα στο νοσοκομείο, αλλά κινεί τα πόδια της, κάτι που είναι φανταστικό», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην άλλη κόρη η οποία νοσηλευόταν και αυτή σε άλλο νοσοκομείο.

«Η Ashlee είναι εξαιρετικά καλά, μεταφέρθηκε σε διαφορετικό νοσοκομείο με πληγές, αλλά από ότι φαίνεται θα μπορέσει να βγει την Τετάρτη». Σε ότι αφορά στον πατέρα της οικογένειας ο 38χρονοςοικογενειακός φίλος ανέφερε πως: «Ο Andrew ήταν τόσο δυνατός, δεν ήθελε να θρηνήσει μέχρι να μάθει ότι η σύζυγός του είναι εντάξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα