Έχεις σπυράκια; Η λύση βρίσκεται στο ψυγείο σου

17:33 16/1/2017 - Πηγή: iPop

Αν δεν έχεις την λαμπερή- καθαρή επιδερμίδα που επιθυμείς τότε σου έχουμε λύση. Δεν θα χρειαστεί να τρέχεις σε γιατρούς ούτε να αγοράζεις ακριβά καλλυντικά ή φάρμακα. Η λύση είναι πιο εύκολη απ΄όσο πιστεύεις και βρίσκεται στο ψυγείο σου ή στο μανάβικο της γειτονιάς σου.

Μην κάθεσαι άλλο. Αν δεν θες να έχεις σπυράκια τρέξε να βρεις παπάγια και σου υποσχόμαστε πως με την κρέμα

που θα φτιάξεις και θα χρησιμοποιείς ως μάσκα τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα.

Το συγκεκριμένο εξωτικό φρούτο το οποίο υπόσχεται αν σου χαρίσει λαμπερό δέρμα και απολύτως καθαρό, θα πρέπει να γνωρίζεις πως πρωταγωνιστεί σε πολλά προϊόντα ομορφιάς.

Μάλιστα, θα πρέπει να ξέρεις, πως η παπάγια έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας αλλά παράλληλα και το σμήγμα που μπορεί να βρίσκεται στην επιφάνεια της επιδερμίδας σου.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις την μάσκα με πρωταγωνιστή την παπάγια;Μια παπάγιαΛίγο μέλιΜια κουταλιά της σούπας γιαούρτιΠως θα την φτιάξεις;Βάλε όλα τα υλικά μέσα στο μπλέντερ και άσε τα να χτυπηθούν για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να γίνουν πολτός.Τοποθέτησε το μείγμα σ΄ένα μπολ το οποίο θα βάλεις στο ψυγείο.Μετά από μια ώρα και αφού δηλαδή η μάσκα έχει τελειώσει βάλε την σε καθαρό πρόσωπο για 10 λεπτά.Ξέπλυνε με χλιαρό νερό και σκούπισε με μια βαμβακερή πετσέτα και ταμποναριστές κινήσεις.

The post Έχεις σπυράκια; Η λύση βρίσκεται στο ψυγείο σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα