Έχεις κίτρινα νύχια; Πες τους αντίο!

16:00 8/5/2014 - Πηγή: iPop

Όχι, μην ανησυχείς δεν λέμε να κάνεις φάλαγγα! Τα κίτρινα νύχια δεν σημαίνουν απαραίτητα και ασθένεια. Λογικά ξέβαψες τα νύχια σου μετά από τόσο καιρό και τα είδες και τρόμαξες. Από λευκά και υγιέστατα που ήταν, τώρα έχασαν το ωραίο τους χρωματάκι και τώρα τα βλέπεις και τα σιχαίνεσαι….

Μην κάνεις σαν να έγινε η καταστροφή του κόσμου, το φταίξιμο είναι δικό σου γατί ξέχασες να βάλεις βάση πριν περάσεις το χρωματιστό σου βερνίκι, αλλά λύνεται εύκολα.Το χρώμα έχει ποτίσει στην ουσία την πρώτη μόνο στιβάδα της επιφάνειας του και έτσι μπορείς εύκολα να το σώσεις.

Είναι απλό…Πάρε ένα μπολάκι
και βάλε μέχρι τη μέση ζεστό νερό, όχι βραστό, απλά ζεστό και πρόσθεσε μισό χυμό λεμονιού.Βύθισε τα νύχια σου και άστα να ξεκουραστούν περίπου 20 λεπτά, το λεμόνι λειτουργεί σαν λευκαντικό και κάνει θαύματα.Στη συνέχεια πάρε ένα μπάφερ, ή μια αρκετά χρησιμοποιημένη λίμα(που είναι πιο μαλακή από τις καινούργιες) και ξύσε όσο πιο ελαφρά την επιφάνεια του νυχιού σου, αυτό θα τελειοποιήσει το αποτέλεσμα σου, πέρασε τα με ένα γυαλιστικό για να φαίνονται ακόμα πιο φρέσκα.Tip!

Καλό θα ήταν να πάψεις να χρησιμοποιείς τα κλασικό καθαρό ασετόν και να προμηθευτείς ειδικό ξεβαφτικό νυχιών συνήθως γράφει πάνω στη συσκευασία για τεχνητά νύχια. Κάνει την ίδια δουλεία με το γνωστό ασετόν αλλά δεν περιέχει καυστική ουσία και έτσι δεν αφυδατώνει τα νυχάκια σου.

The post Έχεις κίτρινα νύχια; Πες τους αντίο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα