Εξαφάνισε το σημάδι στο λαιμό απ” τα φιλιά του

13:00 8/5/2014 - Πηγή: iPop

Γύρισες από το ραντεβού σου! Πηγαίνεις στο μπάνιο και καθώς προσπερνάς το καθρέφτη, βλέπεις μελανιές σε διάφορα σημεία του λαιμού σου. Κλασσική ατάκα που θα ακολουθήσει «Τί είναι αυτό…; θα τον/την σκοτώσω!». Λοιπόν, επειδή δεν θέλεις να γίνεις ρεζίλι με το σημάδι στο λαιμό απ” τα φιλιά του/της (που λέει και ο Πάριος) αλλά ούτε και να φρικάρεις τους γονείς σου ή το αφεντικό σου. Σου έχουμε τη λύση!

Θα πας κατευθείαν στη κουζίνα και θα πάρεις 2 – 3 παγάκια. Θα τα βάλεις πάνω στη μελανιά. Άφησε τα για λίγα λεπτά και η μελανιά θα μειωθεί αισθητά. Την επόμενη μέρα βάλε λίγο κονσίλερ πάνω της και
δεν θα φαίνεται τίποτα. Καλό είναι να επαναλάβεις, μία φορά ακόμα τη διαδικασία με τα παγάκια.Άλλη λύση έιναι να φτιάξεις μια αλοιφή από φύλλα μαϊντανού. Μέσα σε μία μέρα θα εξαφανιστεί η μελανιά!Το κρεμμύδι λειτουργεί δραστικά στην απορρόφηση της μελανιάς! Αλλά άμα βγείς από το σπίτι, λογικό είναι να μην θέλεις να μυρίζεις κρεμμυδίλα.

Τα παραπάνω tips την εξαφανίζουν σε μία ημέρα! Αλλά μέχρι να φύγει τελείως, βάλε πάνω της κονσίλερ, μετά λίγη πούδρα και κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα!

Photo: how-to-get-tips.com

The post Εξαφάνισε το σημάδι στο λαιμό απ” τα φιλιά του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα