Έχεις και εσύ τάσεις λιποθυμίας;

18:31 5/11/2014 - Πηγή: iPop

Νιώθεις τον κόσμο να χάνεται γύρω σου, ζαλίζεσαι και είσαι έτοιμος-η να πέσεις στο πάτωμα. Ναι, έχεις και εσύ τάσεις λιποθυμίας και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις για να ζήσεις καλύτερα. Αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε. Αν ακούσεις, λοιπόν, τις συμβουλές μας, θα μπορέσεις να διώξεις από την ζωή σου τις τάσεις λιποθυμίας ή τουλάχιστον να τις βοηθήσεις να μειωθούν αρκετά.

Τι να κάνεις αν έχεις τάσεις λιποθυμίας;Πρόσεχε τη διατροφή σου: Η διατροφή είναι το άλφα και το ωμέγα ακόμα και για τις τάσεις λιποθυμίας. Ένταξε, λοιπόν, στο καθημερινό σου διατροφολόγιο τροφές
με αρκετές βιταμίνες, όπως είναι το κόκκινο κρέας τα φρούτα και τα λαχανικά.Ξάπλωσε δέκα λεπτά: Αν ξαπλώσεις δέκα λεπτά και φέρεις τα πόδια σου ψηλότερα από το ύψος του κεφαλιού σου η κυκλοφορία του αίματος θα γίνει καλύτερη και θα νιώσεις αμέσως τη διάθεση σου να ανεβαίνει.Μην αλλάζεις απότομα το «πρόγραμμα» της ζωής σου: Αν έχεις περάσει μία μεγάλη περίοδος αδράνεια για τον οργανισμό δεν πρέπει να πέσεις με τα μούτρα στην γυμναστική. Φάε αλάτι: Συνήθως τάσεις λιποθυμίας έχουν τα άτομα που έχουν χαμηλή πίεση. Όσο, λοιπόν, και αν σου λέμε ότι το αλάτι κάνει κακό στην δική σου περίπτωση λίγα γραμμάρια αλάτι περισσότερα στα γεύματά σου θα κάνουν καλό.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Έχεις και εσύ τάσεις λιποθυμίας; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα