Διώξε τα σπυράκια μ΄ενά μόνο χειροποίητο σαπούνι

15:46 6/2/2017 - Πηγή: iPop

Έχεις δοκιμάσει τα πάντα για να διώξεις την ακμή, αλλά δεν τα έχεις καταφέρει. Μην τρελαίνεσαι! Ξέρουμε τι συμβαίνει! Δεν έχει ακόμα φτιάξεις το θαυματουργό σαπούνι το οποίο θα απομακρύνει τα σπυράκια σε λίγες μόνο εφαρμογές.

Σου βρήκαμε τη λύση! Θα φτιάξεις το δικό σου σαπούνι το οποίο υπόσχεται να διώξει μακριά τα σπυράκια και να κάνει το πρόσωπο σου πιο απαλό από ποτέ.

Ακολούθησε κατά γράμμα τις σημειώσεις μας, σήκωσε τα μανίκια και ξεκίνα να φτιάχνεις το σαπούνι με κύριο συστατικό το έλαιο λεμονόχορτου.

Γιατί να επιλέξεις το λεμονόχορτο;

Ο λόγος είναι πιο απλός απ΄όσο

πιστεύεις! Το λεμονόχορτο έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και υπόσχεται να διώξει άμεσα το σμήγμα το οποίο συγκεντρώνεται στο πρόσωπο σου.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το σαπούνι σου;2 κουταλιές της σούπας ανθόνερο λεβάντας2 κουταλιές της σούπας γλυκερίνη2 σταγόνες αιθέριο έλαιο χαμομήλι4 κουταλιές σαπούνι ελιάς τριμμένο5 με 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονόχορτοΠως θα φτιάξεις το σαπούνι σου;Βάλε όλα τα υλικά σ΄ένα μπολάκι και ανακάτεψε τα καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.Τοποθέτησε το μείγμα σε μια θήκη σαπουνιού και άσε το να παγώσει.Πόσο συχνά μπορείς να χρησιμοποιείς το σαπούνι στο πρόσωπο σου;

Το συγκεκριμένο σαπούνι προσώπου μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά, αφού είναι πολύ απαλή η σύνθεση του.

The post Διώξε τα σπυράκια μ΄ενά μόνο χειροποίητο σαπούνι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα