10 αμφιλεγόμενες και αρκετά διαφορετικές διαφημίσεις του Super Bowl- Δείτε τες

14:39 6/2/2017 - Πηγή: iPop

To Super Bowl LI Sunday, δημοσίευσε 10 εξαιρετικές διαφημίσεις, οι οποίες μεταφέρουν ηχηρά μηνύματα, αφορούν όλους, σίγουρα θα γίνουν αντικείμενο συζήτησης και πρέπει όλοι να τις δουν.

84 Lumber

Αυτή η διαφήμιση, η οποία αφορά ένα κτήριο με προμήθειες ξυλείας, δείχνει μια ισπανόφωνη μητέρα και την κόρη της να ταξιδεύουν από το Μεξικό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η διαφήμιση δεν φαίνεται να έχει κάποιο συγκεκριμένο

μήνυμα σχετικά με τη μετανάστευση. Η ολοκληρωμένη μορφή της, όμως, τελειώνει με το μήνυμα:«Η θέληση για την επιτυχία είναι πάντα ευπρόσδεκτη εδώ».

America is beautiful Coca-Cola

Today millions cheer together, because together is beautiful. #AmericaIsBeautiful pic.twitter.com/z65LimssjD

— Coca-Cola (@CocaCola) February 5, 2017

Το παγκόσμιo αναψυκτικό της Coca-Cola συνεχίζει με μια νέα διαφήμιση της, στην οποία μιλά για την έννοια της διαφορετικότητα στην Αμερική. Είναι βέβαιο ότι αυτή η διαφήμιση θα συζητηθεί, δεδομένου του πολιτικού κλίματος. Αλλά είναι πιθανό να επισκιαστεί από την προηγούμενη διαφήμιση, η οποία μεταφέρει επίσης ένα ηχηρό μήνυμα.

Skittles Romance

Το Skittles συνεχίζει τη μακρά παράδοση του χιούμορ με το «Romance». Αλλά υπάρχει μια ερώτηση: Γιατί αυτό το παιδί χαλάει όλες τις καραμέλες Skittles του;

Nintendo

H διαφήμιση της Nintendo για την επερχόμενη κονσόλα διακόπτη του – δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται για μια συσκευή που μπορείς να την έχεις παντού μαζί σου και να παίζεις με αυτήν παντού. Κάνει τον οποιονδήποτε να θέλει να την αγοράσει.

The internet wants you

H διαφήμιση αυτή προχωρά σε κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν, δίνοντας κάτι νέο.

2017 Ford Go

Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον στην εποχή των αυτοκινήτων χωρίς οδηγό, οι αυτοκινητοβιομηχανίες αναδιατυπώνουν τους εαυτούς τους ως «εταιρείες κινητικότητας», προσφέροντας τα πάντα και τίποτα. Η διαφήμιση δείχνει το νέο όραμα της εταιρείας για το μέλλον των μεταφορών.

We Accept Airbnb

H διαφήμιση της ιστοσελίδας ενοικίασης Airbnb, το «Δεχόμαστε» είναι μια απάντηση στους επικριτές που λένε ότι η εταιρεία δεν έχει κάνει αρκετά για να αποτρέψει τη μεροληπτική συμπεριφορά από τους οικοδεσπότες. Η εταιρεία έχει προχωρήσει πέρα από την εμπορία στην αντιμετώπιση αυτών των παραπόνων Επίσης, πρόσφατα ξεδίπλωσε νέες πολιτικές που αποσκοπούν στη μείωση του ρατσισμού στην πλατφόρμα.

Audi

Όταν σκέφτεστε «ισότητα των φύλων», τότε μάλλον δεν σκέφτεστε την Audi. Αλλά μόλις παρακολουθήσετε την δρομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας παραπάνω θα αλλάξετε γνώμη.

Secret Society

Απ’τις πιο περίεργες διαφημίσεις του Super Bowl με την «γουακαμόλε» να έχει την τιμητική της!

Mr. Clean

Αυτή η διαφήμιση είναι αρκετά αμφιλεγόμενη, καθώς δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά αν είναι καλή ή απλώς περίεργη.

Διαβάστε επίσης:

Η βραδιά του Super Bowl ανήκει στην Lady Gaga- Το show με τη συνοδεία 300 drones (Photos & Video)

The post 10 αμφιλεγόμενες και αρκετά διαφορετικές διαφημίσεις του Super Bowl- Δείτε τες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα