Μega: Οι εργαζόμενοι βλέπουν Μπόμπολα -Βαρδινογιάννη

15:42 6/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Συναντήσεις με τον Φώτη Μπόμπολα σήμερα και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αύριο, έχουν προγραμματίσει οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Mega, στην προσπάθειά τους να πληροφορηθούν αν υπάρχουν εξελίξεις και ποιες είναι αυτές.

Το μεσημέρι οι εργαζόμενοι έκαναν γενική συνέλευση, στην οποία αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία την ερχόμενη εβδομάδα, αν δεν πάρουν δυο μισθούς έως την επόμενη Δευτέρα. Αυτή τη στιγμή τούς οφείλονται 7 μισθοί και ήδη τρέχει ο όγδοος. Σε

περίπτωση που δεν τους δοθούν χρήματα, οι εργαζόμενοι θα διακόψουν τη μετάδοση διαφημίσεων από τον σταθμό την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.

Η γενική συνέλευση απέκλεισε, πάντως, το ενδεχόμενο να πέσει «μαύρο» στον σταθμό, διακόπτοντας ολοκληρωτικά τη μετάδοση του προγράμματος.

Την Παρασκευή οι εκπρόσωποι των εργαζομένων συναντήθηκαν με το ανώτατο στέλεχος της Alpha Bank, κ. Αθανασόπουλο, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι οι μέτοχοι έχουν καταθέσει bussines plan και τώρα πρέπει να ορίσουν διευθύνοντα σύμβουλο στην Τηλέτυπος ΑΕ και να ρίζουν «ζεστό» χρήμα της τάξης των 8 εκατομ ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα