Δημοσιοποιείται το σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

10:03 13/1/2017 - Πηγή: iPop

Την Παρασκευή, δηλαδή δυόμιση ολόκληρους μήνες μετά από την κρίσιμη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, φέρεται να ολοκληρώθηκε η διαδικασία της σύνταξης της απόφασης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Θυμίζουμε, πως τη διαδικασία σύνταξης είχε αναλάβει ο σύμβουλος Επικρατείας αλλά παράλληλα και εισηγητής της υπόθεσης στην Ολομέλεια, Γιώργος Παπαγεωργίου.

Τονίζουμε, πως σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσιοποίηση του σκεπτικού της εν λόγω απόφασης θα πραγματοποιηθεί

από τον πρόεδρο του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, Νίκο Σακελλαρίου. Μάλιστα, η δημοσιοποίηση της αναμένεται να αποτελέσει ουσιαστικά τη βάση στην οποία και θα πατήσει το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Τι θα δείξει το σκεπτικό της απόφασης;

Θα δώσει απαντήσεις στο ερώτημα «γιατί κρίθηκε αντισυνταγματική η απόφαση του πρώην υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά» με την οποία παρακάμφθηκε το ΕΣΡ και έτσι δόθηκαν οι αρμοδιότητες στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Τι άλλο αναμένουμε για σήμερα, Παρασκευή;

Την Παρασκευή έχει προσδιοριστεί επίσης, πως θα εκδικαστεί το νέο πακέτο προσφυγών από τηλεοπτικούς σταθμούς το οποίο φέρεται να αφορά τις αιτήσεις ακύρωσης του διαγωνισμού για τις άδειες.

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Δημοσιοποιείται το σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα