Δέσε κόμπο την μπλούζα σου και απόκτησε 6 «νέα» ρούχα!

17:32 15/9/2014 - Πηγή: iPop

Άλλο η μόδα και άλλο το στυλ. Μόδα = κατανάλωση. Εμείς θα μιλήσουμε για το αντίθετο της κατανάλωσης: την ανακάλυψη ξεχασμένων ρούχων, την ανακύκλωση, τη νέα ζωή που μπορείς να δώσεις σε ένα παλιό σου ρούχο. Για να αποκτήσεις 6 νέα ρούχα χρειάζεσαι απλώς μια παλιά μπλούζα ή πουκάμισο. Πλέον ο επαναπροσδιορισμός χρήσης των ρούχων σου όχι μόνο δεν δείχνει φτηνός, αντίθετα δείχνει ότι είσαι ενημερωμένη.

Ότι μπορείς να αυτοσχεδιάσεις, έχεις φαντασία και δεν εξαρτάσαι από τις τάσεις. Δέσε κόμπο την μπλούζα σου και κάτι μας λέει ότι το look σου θα σχολιαστεί θετικά!

Εδώ έγινε στο catwalk, δεν θα το κάνουμε εμείς; Το είδαμε από το σχεδιαστή Christophe Lemaire. Πώς το κάνεις; Πάρε το πουλόβερ σου και τύλιξέ το γύρω από το λαιμό σου.

Βάλε πουκάμισο, κατά προτίμηση ένα ανδρικό, ως φούστα. Θα το φορέσεις με ανοιχτά τα κουμπιά και θα δέσεις μπροστά τα μανίκια. Αν πρόκειται για κοντομάνικο πουκάμισο, απλώς γύρισε τα μανίκια προς τα μέσα, ώστε να μοιάζουν με τσεπούλες.

Κάνε το πουκάμισό σου στράπλες. Δες εδώ οδηγίες πώς θα το κάνεις. Παρακάτω το βλέπεις φορεμένο πάνω από άλλο πουκάμισο -εξαιρετική ιδέα!

Βγάλε τον ένα ώμο εκτός του πουκαμίσου και δέσε το μανίκι από κάτω -μπορείς να το στερεώσεις και με μια παραμάνα.

Χρησιμοποίησε κάποιο μπλουζάκι τύπου φούτερ, πέρνα στη θέση του κεφαλιού τα πόδια σου ως φούστα και δέσε τα μανίκια κόμπο γύρω σου.

Τύλιξε κάποιο λεπτό μπλουζάκι κατά μήκος και πέρνα τα μανίκια γύρω από το λαιμό σου. Έτοιμο το «κασκόλ» σου!Photos: style.com,vanessajackman.blogspot.com, leeoliveira.com, le-21eme.com, thesartorialist.com

The post Δέσε κόμπο την μπλούζα σου και απόκτησε 6 «νέα» ρούχα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα