Δεν είναι καινούργιο! Το βίντεο του 2009 που αποδεικνύει τον ανταγωνισμό μεταξύ του Πρίγκιπα Harry και του Πρίγκιπα William

19:55 17/1/2023 - Πηγή: iPop

Ο ανταγωνισμός μεταξύ Harry και William ήρθε ξανά στο προσκήνιο με αφορμή την κυκλοφορία του Spare, στο οποίο ο Δούκας του Sussex μιλάει για μια κοινή συνέντευξη που είχε δώσει με τον αδερφό του το 2009, στην οποία, όπως λέει, αναφερόταν συνεχώς στις κακές του συνήθειες.

Η γεμάτη ένταση συνέντευξη ήρθε ξανά στην επιφάνεια, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των δύο αδερφών παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα απομνημονεύματα του Harry.

Σ’ ένα σημείο του βιβλίου του, θυμάται την εποχή που ζούσαν μαζί στο

Shropshire ενώ εκπαιδεύονταν ως πιλότοι στο RAF Shawbury. Τα βασιλικά αδέρφια ήταν σε διαφορετικούς δρόμους, όμως. Ο Harry θα μάθαινε να πετά με ελικόπτερα Απάτσι για αποστολή στο Αφγανιστάν, ενώ ο William εκπαιδευόταν ως πιλότος έρευνας και διάσωσης, καθώς θεωρήθηκε πολύ επικίνδυνο για τον δεύτερο στη σειρά του θρόνου να είναι σε μάχη.

Στο Spare, ο Harry γράφει ότι ο ίδιος και ο “Willy” απολάμβαναν να μοιράζονται ένα εξοχικό σπίτι 10 λεπτά από τη βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας το 2009, την πρώτη φορά που ζούσαν μαζί μετά το Eton. Αναφέρθηκε σε μια τεταμένη κοινή συνέντευξη που έδωσαν στο RAF Shawbury, όπου ο αδερφός του «τον έβαλε κάτω».

«Πόση διυπηρεσιακή αντιπαλότητα υπάρχει μεταξύ σας;», ρώτησε ο δημοσιογράφος τα αδέρφια, που στέκονταν μπροστά σε ένα ελικόπτερο. «Καμία», είπε ο Harry, καθώς ο William συμφώνησε, και άρχισαν να μιλάνε ταυτόχρονα.

«Όλοι γνωρίζουν ότι ο στρατός είναι μέρος της RAF, οπότε…», είπε ο Harry, καθώς ο William τον διέκοψε για να πει: «Είμαι ένα αγόρι του Γολγοθά, έτσι κι αλλιώς, οπότε είναι εντάξει».

«Και θα μένατε ξανά μαζί, έχοντας την ίδια εμπειρία;», ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Λοιπόν, να έχετε κατά νου, τον μαγειρεύω και τον ταΐζω βασικά κάθε μέρα», είπε ο William, καθώς ένας άλλος δημοσιογράφος ρωτούσε για το πρόσφατο σχόλιο του Harry ότι είχε αναλάβει τα πιάτα.

«Κάνει λίγο το πλύσιμο, μετά το αφήνει το μεγαλύτερο μέρος στο νεροχύτη και μετά το πρωί πρέπει να το πλύνω», είπε ο William, καθώς ο Harry απάντησε λέγοντας: «Ω, ψέματα».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο William είπε πως ο αδερφός του ροχαλίζει και τον κρατάει ξύπνιο όλη την ημέρα, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν περιμένει δώρο απ’ τον Harry για τα 27α γενέθλιά του, απάντησε ότι θα είναι τυχερός εάν πάρει απλά μια κάρτα.

Αναλύοντας τη συνεχιζόμενη εκπαίδευσή του ως πιλότος, ο William είπε ότι απολάμβανε τις οδηγίες και ήταν ενθουσιασμένος για το μέλλον.

«Είναι πολύς ο δρόμος για να τελειώσω, αλλά ανυπομονώ για τις προκλήσεις που έχω μπροστά μου. Όσο με απασχολεί, στα μάτια μου, αν ο Harry μπορεί να το κάνει, τότε μπορώ να το κάνω», είπε. «Δεν μας διακρίνω πραγματικά με τόση διαφορά».

«Και νομίζω ότι ως, μελλοντικός αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων, είναι πραγματικά σημαντικό να έχω τουλάχιστον την ευκαιρία να είμαι αξιόπιστος και να κάνω τη δουλειά για την οποία υπέγραψα και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Και αυτό ήταν το μόνο που ήθελα ποτέ να κάνουμε», πρόσθεσε.

Εκφράζοντας τη δική του πλευρά της ιστορίας στο βιβλίο του, ο Harry γράφει: «Καθώς μοιραζόμασταν αυτό το εξοχικό, συμφωνήσαμε σε μια σπάνια κοινή συνέντευξη, σε ένα υπόστεγο αεροπλάνων στο Shawbury, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Willy μιλούσε ατέλειωτα για τις κακές μου συνήθειες».

«Καθάριζα τον εαυτό μου και δεν ροχάλιζα. Εξάλλου, τα δωμάτιά μας χωρίζονταν από χοντρούς τοίχους, οπότε ακόμα κι αν ροχάλιζα δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσει», προσθέτει.

«Γέλασα επίσης πολύ εκείνη τη στιγμή, γιατί συχνά κοροϊδεύαμε έτσι, αλλά όταν το ξανακοιτάω τώρα, δεν μπορώ παρά να αναρωτιέμαι μήπως έπαιζε κάτι άλλο. Εκπαιδευόμουν για να φτάσω στην πρώτη γραμμή. Στο ίδιο μέρος που ο Willy είχε προπονηθεί για να φτάσει, αλλά το Παλάτι είχε ανατρέψει τα σχέδιά του. O εφεδρικός, σίγουρα, ας τρέξει γύρω από ένα πεδίο μάχης σαν κοτόπουλο με το κεφάλι του κομμένο, αν αυτό του αρέσει. Αλλά ο διάδοχος; Όχι!».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δεν είναι καινούργιο! Το βίντεο του 2009 που αποδεικνύει τον ανταγωνισμό μεταξύ του Πρίγκιπα Harry και του Πρίγκιπα William εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
2009, Πρίγκιπα Harry, Πρίγκιπα William,2009, prigkipa Harry, prigkipa William