Τίτλοι τέλους για πολλές σειρές το 2023 – Τι έχει συμβεί και οι πλατφόρμες προχωρούν στην κατάργησή τους;

17:00 17/1/2023 - Πηγή: iPop

Ετοιμάσου να πεις αντίο σε αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές που περίμενες πώς και πώς να ανανεωθούν για το 2023, αλλά, δυστυχώς, το νέο έτος είχε άλλα σχέδια για σένα. Το ξέρω ότι με αυτό το άρθρο θα σε πληγώσουμε, αλλά πρέπει να το μάθεις από εμάς.

Ενώ πολλές σειρές κάνουν το αναμενόμενο comeback τους φέτος – συμπεριλαμβανομένης της σεζόν 2 των Yellowjackets και της τελευταίας σεζόν του Never Have I Ever, κάποιες άλλες έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

Το AMC ανακοίνωσε

την ακύρωση πολλών σειρών του τον Ιανουάριο, ενώ οι σειρές του Netflix όπως το Inside Job και το Uncoupled έχουν ήδη καταργηθεί.

Τα καλά νέα; Υπάρχουν ακόμα πολλές νέες σειρές οπότε μπορείς να ανυπομονείς ελεύθερα!

Σειρές που ακυρώθηκαν για το 2023: Όλα όσα δεν πρέπει να περιμένεις AMC

61st Street: Παρά το γεγονός ότι τα νέα επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί, το AMC αποφάσισε να μην προχωρήσει στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Η απόφαση ήταν αποτέλεσμα μέτρων μείωσης του κόστους που ανακοίνωσε η AMC τον Δεκέμβριο του 2022, στα οποία η εταιρεία δήλωσε ότι θα προβεί σε διαγραφές έως και 475 εκατομμυρίων δολαρίων.

GEORGE BURNS/AMCNetflix

1899: Η είδηση για την διακοπή της σειράς ήρθε στις αρχές του έτους. Συγκεκριμένα, οι δημιουργοί της εξέδωσαν μία ανακοίνωση λέγοντας: «Με βαριά καρδιά πρέπει να σας πούμε ότι το 1899 δε θα ανανεωθεί. Θα θέλαμε πολύ να τελειώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μια δεύτερη και τρίτη σεζόν όπως κάναμε με το Dark. Μερικές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδίαζες. Αυτή είναι η ζωή. Ξέρουμε ότι αυτό θα απογοητεύσει εκατομμύρια θαυμαστές εκεί έξω. Αλλά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας που ήσασταν μέρος αυτής της υπέροχης περιπέτειας».

Netflix

Inside Job: Μετά την ανανέωσή του τον Ιούνιο του 2022, ο δημιουργός Shion Takeuchi επιβεβαίωσε την ακύρωση της σειράς κινουμένων σχεδίων τον Ιανουάριο του 2023, γράφοντας «Είμαι λυπημένος που επιβεβαιώνω ότι το Netflix αποφάσισε να ακυρώσει τη σεζόν 2 του Inside Job. Με τα χρόνια, οι χαρακτήρες έχουν γίνει πραγματικοί άνθρωποι για μένα και είμαι συντετριμμένος που δεν μπορώ να τους παρακολουθήσω να μεγαλώνουν».

Uncoupled: Η σειρά rom-com των Darren Star και Jeremy Richman με πρωταγωνιστή τον Neil Patrick Harris ακυρώθηκε μετά από μία σεζόν τον Ιανουάριο.

Syfy

Astrid & Lilly Save the World: Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα της τον Ιανουάριο του 2022, το TVLine ανέφερε ότι η σειρά με πρωταγωνιστές τη Samantha Aucoin και τη Jana Morrison δεν θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν.

Alex Stead/Blue Ice Pictures/SYFY

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τίτλοι τέλους για πολλές σειρές το 2023 – Τι έχει συμβεί και οι πλατφόρμες προχωρούν στην κατάργησή τους; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τίτλοι, 2023 –,titloi, 2023 –