Χρησιμοποίησε αμύγδαλα για να αποκτήσεις νεανική επιδερμίδα

07:31 13/9/2014 - Πηγή: iPop

Τα αμύγδαλα είναι μία από τις πιο πλούσιες τροφές για το δέρμα σου. Αν τα βάλεις στη ζωή σου θα αποκτήσεις νεανική επιδερμίδα και θα τη δεις να λάμπεις σα να βγήκες μόλις από το καλύτερο ινστιτούτο ομορφιάς. Πριν σου πούμε γιατί τα αμύγδαλα θα σε κάνουν να δείχνεις πιο όμορφος-η και πιο νέος-α από ποτέ, οφείλουμε να σου πούμε πως δε χρειάζεται να τα φας, αλλά να τα πολτοποιήσεις και να τα βάλεις σε μορφή πουρέ στο πρόσωπό σου.

Γιατί τα αμύγδαλα θα σου προσφέρουν νεανική επιδερμίδα;Τα αμύγδαλα επισκευάζουν τους κατεστραμμένους ιστούς
του δέρματος στο εσωτερικό τους και επιταχύνουν το σχηματισμό νέων κυττάρων. Έτσι ενισχύουν τη νεότητα της επιδερμίδας του και την επιταχύνουν.Είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε και άλλα αντιοξειδωτικά που μπορούν να εξαλείψουν τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες από το σώμα σου.Επίσης, τα αμύγδαλα μπορούν να μειώσουν την ακμή σου και να θεραπεύσουν τα εξανθήματα ή το σκασμένο δέρμα. Να αναδομήσουν την υφή της επιδερμίδας σου και να της χαρίσουν όσα θρεπτικά χρειάζεται.Tip!

Για να δεις πιο γρήγορα αποτελέσματα σου έχουμε ένα ακόμα μυστικό. Βάλε τα αμύγδαλα σου να μουσκέψουν σε λίγο νερό όλο το βράδυ και μετά άλεσέ τα μαζί με το λίγο νερό που θα έχει μείνει στο μπολ σου. Έτσι, θα πάρεις όλα τα θρεπτικά τους στοιχεία από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

The post Χρησιμοποίησε αμύγδαλα για να αποκτήσεις νεανική επιδερμίδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα