H πρόταση γάμου μόλις πέρασε σε άλλο επίπεδο

19:31 12/9/2014 - Πηγή: iPop

Μια διαχρονική αγωνία όλων των ανδρών που ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση γάμου είναι πού θα κρύψουν το περιβόητο δαχτυλίδι. Παρόλο που θεωρούμε ότι αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνονται όσο το δυνατόν πιο απλά, δεν μπορούμε να μη θαυμάσουμε μια μεγαλοφυή ιδέα όταν τη δούμε. Ο καλλιτέχνης με έδρα το Vancouver Andrew Zo προφανώς συμπάσχει με όλους τους μέλλοντες γαμπρούς και κάποια στιγμή αναφώνησε «Εύρηκα»: δημιούργησε το Clifton, μια θήκη για δαχτυλίδι αρραβώνων που χωράει τέλεια στην τσέπη σου.

Είναι δερμάτινη, εντελώς

επίπεδη και λειτουργεί με έναν έξυπνο «μηχανισμό» που αποκαλύπτει το δαχτυλίδι μόνο όταν πρέπει να φανεί. Έχει πάχος μόλις 1 εκατοστό και πίστεψέ μας θα εντυπωσιάσει αν το προσφέρεις. Να εύχεσαι μόνο να πει ναι το επίμαχο πρόσωπο, γιατί τότε τσάμπα ο κόπος.

Μετά το 2011 που πρωτοκυκλοφόρησε και το 2014 πήρε το όνομα Clifton και αφού έγινε viral, o δημιουργός ανακοίνωσε ότι δεν θα δεχτεί άλλες παραγγελίες μέχρι τον Οκτώβριο. Η τιμή του κουτιού αρχίζει από 90 δολάρια και θα το βρεις εδώ.

Το δαχτυλίδι ήταν τόσο πετυχημένο στο σχεδιασμό του, που ο δημιουργός σύντομα βρήκε μιμητές: κάποιος προσπάθησε να φτιάξει ένα παρόμοιο και να το αποτέλεσμα.

The post H πρόταση γάμου μόλις πέρασε σε άλλο επίπεδο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα