Η αποφοίτηση της χρονιάς: Ο Will Ferrell με τήβεννο τραγουδά το “I will always love you”(Vids)

18:46 14/5/2017 - Πηγή: iPop

Δεν έχει προηγούμενο το βίντεο που θα παρακολουθήσετε με το διάσημο κωμικό Will Ferrell, ο οποίος κέρδισε ξανά την προσοχή και σκόρπισε χαμόγελα σε όσους παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις για την αποφοίτηση της τάξης του 2017 του Southern California University.

Ο διάσημος κωμικός επιλέχτηκε μαζί με άλλους αναγνωρισμένους επαγγελματίες στο χώρο τους όπως η Hellen Miren, να απευθύνει λόγο στους απόφοιτους ενώ παράλληλα του απονεμήθηκε τιμητικά ένα διδακτορικό του Ιδρύματος στην Φιλοσοφία.

Ο Will Ferrell όμως πήρε πολύ σοβαρά το ρόλο του και αποφάσισε

να εμφανιστεί στην τελετή με τήβεννο σαν ένας από τους απόφοιτους της τάξης του 2017. Η εμφάνισή του όμως ήταν μόνο η αρχή ενός ξεκαρδιστικού περιστατικού.

Αφού, απηύθυνε το χαιρετισμό με πολύ σοβαρό ύφος, ξεκίνησε να τραγουδά το ιστορικό και αγαπημένο τραγούδι της Whitney Houston, “I will always love you”, από την ταινία ο «Σωματοφύλακας».

Η συνέχεια δεν μπορεί να περιγραφεί σε γραπτό κείμενο, θα πρέπει να παρακολουθήσετε το βίντεο για να καταλάβετε το μέγεθος του ταλέντου του Will Ferrell και τα ευφυή αστεία του που προκαλούν υστερικά γέλια.

Δεν σας έφτανε αυτό το βίντεο και θέλετε να μεταφερθείτε στο ξεκαρδιστικό περιστατικό; Δείτε και το παρακάτω βίντεο από την πλευρά των αποφοίτων και των συγγενών τους.

The post Η αποφοίτηση της χρονιάς: Ο Will Ferrell με τήβεννο τραγουδά το “I will always love you”(Vids) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα