«Χέρι» και στα ταμεία της Βουλής

15:32 25/4/2016 - Πηγή: iPop

Μετά τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων αλλά και του ΟΑΕΔ, όπως και του ΕΟΠΥΥ χέρι φαίνεται να μπαίνει και στα ταμεία της Βουλής των Ελλήνων από την Κυβέρνηση με στόχο να μαζευτούν όσα περισσότερα χρήματα είναι δυνατόν.

Η εν λόγω κίνηση σχετικά με τη μεταφορά χρημάτων και συγκεκριμένα

67 εκατ. ευρώ από το Ταμείο της Βουλής σε λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος έχει όπως τονίζουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες και τη συγκατάθεση του Προέδρου της Βουλής.

Ποιος ο στόχος της Κυβέρνησης;

Να διασφαλίσει όσο πιο πολλά χρήματα μπορεί έτσι ώστε να καλυφθούν οι μπορέσει να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες του κράτους.

Αξίζει να θυμίσουμε πως λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν ο Κλ. Ρέγκλινγκ σε συνέντευξη του έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τη ρευστότητα στην Ελλάδα και επισήμανε πως η κατάσταση «γίνεται για άλλη μια φορά οριακή».

Έτσι, μετά το έγγραφο που εστάλη στα νοσοκομεία όλης της χώρας την περασμένη Πέμπτη με το οποίο καλούνταν να μεταφέρουν τα ταμειακά διαθέσιμά τους σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος, τώρα καλείται να κάνει το ίδιο και ο ΕΟΠΥΥ.

Το μεσημέρι, λοιπόν, της Μεγάλης Δευτέρας, η Κυβέρνηση ζήτησε και από τη Βουλή να μεταφέρει τα αποθεματικά της στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Μετά τη μεταφορά των χρημάτων στην ΤτΕ η Βουλή θα κρατήσει στα ταμεία της περίπου δέκα εκατ. ευρώ.

Να τονισθεί πως και πέρυσι είχε ζητηθεί και η ίδια κίνηση από την τότε Πρόεδρο της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά το είχε αρνηθεί.

The post «Χέρι» και στα ταμεία της Βουλής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα