Στη Λέσβο η βασίλισσα της Ιορδανίας- Οι πρώτες εικόνες από την επίσκεψη της

13:49 25/4/2016 - Πηγή: iPop

Με μικρή καθυστέρηση και αν και αναμένονταν να φτάσει στις 12:30 έφτασε τελικά στη μια στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» με ιδιωτική πτήση η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια.

Όπως πάντα η βασίλισσα Ράνια ήταν απλή και χαμογελαστή.

Στο αεροδρόμιο την περίμενε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία την καλωσόρισε στο νησί λέγοντας της:

Σας καλωσορίζουμε στον τόπο μας. Σας υποδεχόμαστε με χαρά. Ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ, για την ευαισθησία και το πνεύμα αλληλεγγύης που κομίζετε. Ο τόπος μας αντιμετώπισε με ανθρωπισμό το προσφυγικό- μεταναστευτικό

ζήτημα. Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει ένα τέτοιο πρόβλημα. Εμείς, ως άνθρωποι, στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Εκ μέρους των ανθρώπων του Βορείου Αιγαίου σας καλωσορίζουμε

Η βασίλισσα Ράνια θα βρίσκεται στο νησί για δύο μόνο και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες με σκοπό να συνομιλήσει μαζί τους και να δείξει τη στήριξη τους στο δράμα που βιώνουν.

Να θυμίσουμε πως στο Καρά Τεπέ ο καταυλισμός λειτουργεί υπό την ευθύνη της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης IRC. Η εν λόγω οργάνωση μάλιστα έχει προσκαλέσει την βασίλισσα Ράνια στην Ελλάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της βασιλικής Αυλής, επισημαίνει πως η βασίλισσα Ράνια αφού ολοκληρωθεί η επίσκεψη της στο νησί θα δώσει στα ΜΜΕ μία δήλωσή της και δεν θα παραχωρήσει συνέντευξη.

The post Στη Λέσβο η βασίλισσα της Ιορδανίας- Οι πρώτες εικόνες από την επίσκεψη της appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα