Απίστευτοι λόγοι για τους οποίους βγάζεις σπυράκια

07:30 27/9/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις πρόβλημα! Το καταλαβαίνεις κάθε φορά που κοιτάς τον εαυτό σου! Τώρα τελευταία βγάζεις σπυράκια και δεν ξέρεις το γιατί! Έχεις περάσει εδώ και καιρό την περίοδο της εφηβείας (κατά την οποία η ακμή έχει την τιμητική της) και φυσικά έχεις βγάλει από τη ζωή σου όποιες τροφές μπορούν να της φέρουν έξαρση (σοκολάτες- τηγανιτά).

Έχεις ήδη αγχωθεί πολύ και δεν ξέρεις πια τι να κάνεις! Επειδή, λοιπόν, σε καταλαβαίνουμε βρήκαμε ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι που δε πάνε στο μυαλό και σε κάνουν να βγάζεις σπυράκια για να αρχίσεις επιτέλους να προσέχεις περισσότερο!

Τι μπορεί να σε κάνει
να βγάζεις σπυράκια;Μαξιλαροθήκη: Αρκετές φορές οι μαξιλαροθήκες ειδικά αν δεν ξεβάφεσαι καλά, μαζεύουν υπολείμματα καλλυντικών ή προϊόντων περιποίησης ακόμα και από τα μαλλιά σου. Κάθε βράδυ, λοιπόν, όλες αυτές οι ουσίες που έχουν συσσωρευτεί εκεί περνούν στο πρόσωπό σου, κλείνουν τους πόρους του και σε κάνουν να βγάζεις σπυράκια.Έχεις κατοικίδιο: Πολλές φορές όσα αθώο και υγιή αν πιστεύεις πώς είναι το κατοικίδιο σου μπορεί να μεταφέρει βακτήρια και παθογόνους μικροοργανισμούς. Ειδικά, λοιπόν, αν το κατοικίδιο σου ανεβαίνει συχνά στο κρεβάτι πρέπει να αλλάζεις συνεχώς σεντόνια και μαξιλαροθήκες.Μιλάς πολύ στο κινητό: Παραδέξου το, το κινητό σου είναι η προέκταση του χεριού σου! Το ήξερες, όμως, ότι μπορεί να είναι και ο λόγος για τον οποίο βγάζεις σπυράκια; Το κινητό σου, λοιπόν, συλλέγει τα μικρόβια σαν μαγνήτης και εσύ στη συνέχεια τα μεταφέρεις στο μάγουλο σου. Εκτός, όμως, από τα μικρόβια τα ραδιενεργά κύματα που μεταφέρει η χρήση του κινητού θα πρέπει να ξέρεις πώς είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνα για την ευαίσθητη περιοχή του προσώπου σου.Μολυσμένα ρούχα: Αν έχεις ακμή σε άλλα σημεία του σώματος σου, στην πλάτη ή στα χέρια, τα ρούχα σου μπορούν να τα μεταφέρουν παντού. Καθώς, λοιπόν, φοράς τη μπλούζα αυτή ακουμπάει στην πλάτη σου και στη συνέχεια μεταφέρει τα μικρόβια από τα σπυράκια με ένα μόνο άγγιγμα στο πρόσωπό σου.

The post Απίστευτοι λόγοι για τους οποίους βγάζεις σπυράκια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα